Arbetslös

Då var ricky arbetslös och denna ständiga oro och letande efter jobb kan åter igen börja. Det gäller att tänka positivt och nu måste vi hitta ett jobb som han kan trivas med. Han är "ledig" maj ut, med betalt. 80 procent av lönen, iofs hade de dragit ner på timmarna så de bara var 6 timmars pass så han hade fått lika mycket betalt som om han hade jobbat. Jag vet inte om de blir mera som får gå, men det lär märkas.

Bebben sparkar på mig, vet inte vad den vill :)

Jag slipper ju i alla fall sitta ensam på valborgsmässoafton, får se om vi åker hem till mamma idag, eller om vi väntar tills i morgon. De lär märkas. Kanske kan vara skönt att åka ikväll så vi slipper sitta och fara hela dagen i morgon.

Nu är ju endå ricky ledig ett bra tag framöver så

//CILLAN

Jävla Proffice

Vet inte hur mycket man får skriva på en blogg, men jag är fruktansvärt förbannat på proffice och hur de handskas med de anställda. Tvingar dem att ha intyg från läkaren från FÖRSTA dagen de är hemma, annars säger de upp dem. BRA TELIA och BRA PROFFICE, att ni knäcker era anställda!!!
Om nu så många har ogiltig frånvaro kanske man ska börja fundera på vad som är "felet" med jobbet och inte tvinga folk att må ännu sämre och gå dit.

Jaja, nog om detta. Jag fick en gåvan från Vi föräldrar idag och fick nästan lite tårar i ögonen, bild här nere...

I går fick jag hem en tröjja som de står "bebis" på som ja köpt på tradera och idag fick ja hem den som jag beställt från ett företag, dyr som fan men de är de värt:)

Blir nog hemfärd på lördag för att "fira" att de är första maj^^

Var har april tagit vägen?? Har någon sett eller hört något kan ni höra av er^^ ...:)

Hmm är vår kära zessan också gravid??? Hon har fått större mage och tuttarna är stora...hmm..jaja vi får se hur de blir med den saken..^^

Inget tvivel om att vår bebbe kommer att bli världens sötaste...:)





Här ser hon visserligen inte så stor ut...men söt är hon i alla fall :D

Jobbig dag...

Igår var ingen bra dag. Vi vaknade vist på helt fel sida båda två, i var sin del av lägenheten. De var ungefär så den dagen förlöpte. På var sitt håll arga. Men vi somnade inte osams och det är huvudsaken.

Idag skulle vi åkt ner på stan, men ångrade oss. Trötta, orkar inte riktigt ta mig i kragen och åka ner..usch. Kanske blir i morgon eller på tisdag iofs får ja åka ner ensam då men men. Måste åka med Zid i morgon eller på tisdag och ta hans sista spruta också. Mamma har lovat att skjutsa mig eftersom att hon endå ska till linköping igen.

Funderar på vad jag ska äta..hmm ingen aning.....

Bebben verkar må bra där inne i alla fall, sparkar och står i :)

Rickys mamma har erbjudit oss en helt ny ikea säng med tillbehör, lite skötbordssaker och en HELT ny emmaljunga vagn, grön. Visserligen årsmodell 07 men den är aldrig använd så. En kombivagn, jag lägger upp bild när jag får den. Snacka om att vi sparar pengar! Tack Helene..:)

Mag bilder för vecka 22 går in i vecka 23 i morgon :)  Bebben ligger långt ner så de mesta av "fettet" lägger sig vist runt höfterna och ryggen i alla fall där ja lagt på mig mest.



Storhandling

Jo just de, det blev mycket handling idag. Mamma och jag var på City Gross och jag handlade för lite över 2000kr. Så nu ska vi väll klara oss med kylen och skafferiet helt överfullt.

Jag har pratat lite med Rebecka idag om en barnvagn som hennes syster säljer så ja ska se bild snart och måste bestämma mig snabbt:) En brio vagn, och de var ju det eller emmaljunga man helst vill ha.

Jag köpte hårfärg på citygross också så kanske tar och färgar håret om en stund annars vet jag inte vad jag ska göra är skit trött efter allt kånkande med kassar och grejjer.

Igår så rymde polly och ja var så arg och ledsen på de människor som skällde på mig gahh blir arg på människor som inte verkar ha fötts med sympati..^^

Saknar Ricky också..fan! Han kommer inte hem förens vid 23.30..:(  blääää!!!

 Denna Schwarzkopf Coloriste 10 minuters rödbrun färg köpte jag idag för halva priset. 60 kr i stället för 125 kr..ska testa om färgen blir bra, har provat just denna sort innan så de ska nog bli fint, måste bli av med min förskräkliga utväxt..^^ :)

Rotmos - mumma!

Idag vaknar det rotemos te midda ;) Och jag är lycklig, för det är min favorit rätt, näst innan grillat och de ska vi göra ikväll så denna dag i matväg kan inte bli mkt bättre kan ja lova!

Är hemma hos mamma och njuter av hennes sällskap, vi har skrattat och underhållt oss från den sekund ja kom hit, med massa turer till linköping! Hua. Men de är roligt att åka bil för då kan ja snattra...^^

brb polly ska in :P

Håller på med att sticka lite också, skit fint rosa garn som jag ska göra benvärmare i. Jätte fina kommer de bli för ja var ordentlig denna gång. Ska även se om ja kan gå ner på stan i linköping med Ricky älsklingen i helgen för att se om jag kan hitta lite spillbitar (tyger) så jag kan sy mig ett lapptäckte till bebben :)

Jag har funderat lite på vagn också, kanske man ska köpa en "ny" vagn trots allt. Roligt med första barnet och dessutom ska man väll tänka på säkerheten även när det kommer till barnvagnar..:)




Blev mycket sugen på denna vagn som finns på http://www.swekidz.se/barnvagn-focus-svart-blommor-p-60.html
för 2.995,00 Kr + 300 kr i frakt....men ja ska inte köpa den men så nedrans dyrt blir de ju inte!

Nu ska jag äta:)

Kramis

ny dag ensam...

"Choklad innehåller ämnet teobromin som närmast liknar koffein, dock utan samma beroendeframkallande effekt som koffeinet."

Har ja inget att skylla på!!!!!

Jag älskar choklad, började äta på en chokladkaka igår och jan inte sluta. Hur ska detta sluta, kommer gå upp hur mycket som helst under graviditeten. Inte bra alls, iofs är det inte mkt att göra åt det nu mer än att ja vill börja träna för att kunna unna mig lite extra. Det är iofs tungt att gå ensam till gymmet. Det svider att sitta och betala 256 kr för ingenting, men om ja börjar träna måste jag betala 350 kr i stället för ja kan inte bevisa att ja är student och de är lite dyrare att träna i linköping, de är värt de OM ja går dit, men frågan är ju om ja gör de. Ska inte tecka ett år mera, never. Jag tjänar aldrig på det för ett år är för lång tid att vara hurtig. Man tjänar mera på att betala mera för de måanderna man faktiskt tränar.




Saknar mina småttingar, men ska ju hem i morgon så :)

Jo men visst, de kan jag väll göra.

Idag har jag inte hunnit med någonting med tanke på att jag inte gick upp förens klockan 10, för att sedan diska ALL jävla disk som var från igår, efter det så åt jag frukost och duschade. Då blev jag som vanligt extremt trött och gick och la mig och sov tills ett. Nu funderar Ricky och ja på om vi ska äta på Mc donalds eller pizza, och det blev pizza. Så nu snart ska vi gå ut och gå för att sedan köpa var sin pizza och mysa med :) Har nog lagt in denna innan middagslur, för runt 11-12 blir jag trött.

Ska börja med dessa järntabletter också, eftersom jag har för lite för att de ska räcka till både mig och barnet, men problemet är ju att man ska ta det var annan dag, och jag kan ALDRIG hålla reda på det där, och jag glömmer det hela tiden så de blir inte så bra, borde tagit en igår men glömde naturligtvis det. Funderar på att sätta mobilen på alarm så att jag kommer ihåg det.

Nu sparkar han/hon. Kerstin sa att om man bär barnet lågt så "blir" de en pojke. Tror iofs inte på sådant, men ja skulle inte heller bli förvånad om det blev en pojke..en Lucas..eller Oliver. HAr funderat på namnet Elsa och Stina också. Om inte Alice alltså. Kollade i almenackan så att Alica fanns med, och det gjorde det. Det var bra för att jag vill nog inte ha ett namn som inte finns med där.

Kom på att inte Ricky finns, han får så snällt fira på Rickards dag.^^ Älskar dig förresten...<3
 Har köpt hängslebyxor på tradera också, det blir nog bra när magen blir lite större sen, nu såg de mest ut som att jag skulle ut och måla haha.

Har ju sagt till några att de kommer bli en fest den 15 Maj också för att fira min 20 årsdag. Vill ha tips på vad folk är sugna på för typ av fest. Jag hoppas på att de kommer bli varmt ute så att man kan vara ute och grilla och så, men vi får se hur det blir i värsta fall får man väll vara inne, de tråkiga då är att de inte får plats så mkt folk, så då kanske ja inte kan ha det här hemma..hmm..aja vi får se...

Kram på er alla..
Häftig bild som ja gärna skulle vilja göra..tagit på google någonstans ^^

Ny bild



Tog en mera proper bild idag:) Vecka 22 på måndag..Internet har varit dött^^
Ska på  Ul på tisdag igen, får se vad de säger då, om de kan mäta den lilla.
Förresten EXTREMT sköna trosor från Lindex..

//uppdaterar mig mera sen ska äta nu :) Ryggbiff, potatis, tzatsiki och sallad: )

Fint vårväder :)

Blir bajs sur på att ja inte kan göra om bilderna jag tagit, vill ju inte visa exakt hur magen ser ut av tusen anledningar. För nu har jag ju uppdaterat mig igen då thessan sa att magen var större än senaste bilden. Den pendlar mycket i storlek och i hårdhet också, men jag antar det beror på hur bebben ligger.

Vi var hos BM i fredags och hörde hjärtljud vilket var mysigt. 150 slag per minut slog de lilla hjärtat och de ska vara normalt. :)

Söndag till tisdag var jag hos Anna, med mamma för att mamma skulle vara barnvakt. De var mysigt att vara med barnen och nu har ja träningsvärk i axlarna..^^

Ricky jobbar idag så jag var ensam ute på en promenix förut, och tro det eller ej, jag hittade hem igen :) haha

Fixar väll med lite bilder i morgon och lägger upp mera sen:)

Kram kram

UL och BM

I tisdags var jag och Ricky på ultraljud för att se till att barnet mådde bra och växtre som de skulle, vilket de gjorde. Dock kunde de inte mäta ryggraden för att barnet låg lite tokigt till. Så jag ska tillbaka den 20 april. Idag var vi hos min barnmorska och lyssna på hjärtljuden som var bra, och så kände hon var livmodern var och den låg precis under naveln vilket också var som de skulle.

Louice Jordan...^^ De ville Ricky att ja skulle minnas så jag skrev upp det..nu ni får väll lyssna om ni vill, vet inte alls va de var för något.

Har inten ny bild från UL får se om vi tar ett nästa gång vi går dit, annars så får ni hålla er;) Ja tar nog en bild på magen på söndag så får ni se om de blev någon skillnad.. :)


Tittade på Twilight idag, vilken besvikelse. Jag har läst boken och den var så mycket bättre..som alltid iofs..

//Cillan.

Katrinplommon..jippi..

I går var den en mycket trevlig dag. Även om den mot eftermiddagen blev mycket seg.
Jag lagade mat hela förmiddagen, eftersom att jag tycker det är så roligt. bakade också lite..eller mycket iofs för jag gjorde fel när jag skulle göra marängtårta och fick göra två stora sockerkakor med smörkräm också...

Anna och Marcus har även varit här med barnen och de har blviit så stora och kan med visst talfel säga cillan, vilket gladde mig extremt mycket. Så söta.

I natt har ja sovit dåligt och min mage fungerar inte som den ska..ytterligare en biverkning att lägga på listan..så nu äter jag mycket goda katrinplommon och jag låter vist ironin flöda för ja HATAR katrinplommon, dåliga vibbar från när jag var liten. USCH!

I morgon är det Ikano-huset med mamma för ja måste köpa en vårjacka och lite mammatrosor.

Saknar att umgås med lite vänner, men jag är så lat..

mitt hjärta..

En häftig upptäckt

jojo visst ligger den där. Blev chockad i morse att de syntes så mkt!

Stackars Zid

Poooor Zid, har kräktes inatt vid klockan ett och nu var han igång igen..:/ Usch va tråkigt det är och jag blir så orolig för honom. Jag ringde i alla fall till vetrinärerna och de sa att ja skulle avvakta för att se om det blev bättre. Kanske får ta bort maten ett slag för att låta hans stackas mage vile lite. Hoppas han blir bättre fort!!

I morse gjorde jag en rolig upptäckt. Jag låg på rygg och kollade på magen och såg att den lilla hade plaserat sig först till höger om naveln och för att sedan utan att ja märkte de förflyttat sig till den vänstra sidan..haha kul att jag såg uppbucknaden. Magen brukar annars bara synas när jag står upp..:)

Jag är dessvärre sjuk och kan inte heller ta mig hem för att mamma fick med sig min plånbok hem när hon var här sist. Attans, så ja får vänta tills i morgon och åka hem. Blää. Så ensamt att sitta hör. Nu vill ja ju iofs inte lämna Zid i sticket heller så.

Känner för att göra mig i ordning bara för att få känna mig lite frächare och piggare men ja vet inte om ja orkar och egentligen finns de ingen anledning..^^ gahh ja e så sjukt uttråkad också...

Hitt på nått kärringar!!!



RSS 2.0