Lägenheten är nu fin!

Nu är min lägenhet i ordning:) Bilderna säger väll kanske inte allt...:)
Zid mår efter omständigheterna bra kan ja tycka:)
TACK MAMMA FÖR ALLT IDAG! <3





Morgon!

Uppe med tuppen idag för att kastrera stackars zid, men jag tror nog han mår bäst av det! Hoppas bara han inte hunnit göra Zessan på smällen först^^ haha

De är sura på mig för jag tog bort matskålen klockan nio i går kväll så nu är de hungriga och kan inte förstå varför matte är så dum och inte ger oss mat! Stackars dem, varför kan de inte prata? eller i alla fall förstå oss?

Zessan har väckt mig några gånger för att hon gillar att vara i lådorna under sängen GAHH!!!

Snart kommer mamma också, :) alltid roligt, ska handla några träningkläder sen också för ja och ricky ska träna i morgon :) och ja kommer inte i mina "gamla" träningkläder för magen är i vägen!


Ska se om de har något fint på HM för de är de enda som säljer mamma kläder^^ ILLA!!

// hörs senare // cillan

 Okej vi ser lita halvskumma ut men vafan :D

För att katterna är söta

Såg fina bilder på rebeckas katter så jag ville visa mina underbart söta katter:)
Sitter och väntar på att ricky ska komma hem men de dröjjer till minst elva.



Som utlovat, men som vanligt lite sent

Som utlovat så ska ja lägga upp bilder på magen.

På bilderna från i går söndag den 28/3-2010 så är jag i vecka 18+6.
Magen är lite större på kvällarna än på mornarna, detta är då så klart tagt på kvällen haha. För första gången i mitt liv vill jag att magen ska vara stor, visst är man lite konstig i alla fall??

Jag ska till kuratorn senare idag, vilket innebär att jag i alla fall kommer utanför dörren. I morgon bitti ska vi kastrera Zid klockan 8 på morgonen och då kommer min underbara mamma hit och skjutsar mig. Finns inte många andra som skulle ställa upp! Hon ska också hjälpa cillan som inte kan städa själv^^ Att stor städa nu inför påsk så jag slipper få panikattacker för att det är stökigt.

Vi lämnade in vårat wii för en modning eller vad det nu hette så vi kan spela spel som vi mycket lagligt fixat oss. Så i helgen har barnen varit här och spelat för glatta livet. Gulliga är de allt. =)

I veckan ska jag också åka hem för att fira påsk med tanke på att även Peter kommer hem till vadstena. Länge sedan man träffade honom.

Alexandra och jag funderar på att åka iväg en vecka i maj, men jag vet fortfarande inte om jag lyckas spara ihop pengar till det dessvärre.  Jag har ju pengar, fast ändå inte. Eller nej jag har inga pengar egentligen men jag har en underbar pojkvän som ser till att jag har pengar fast att jag inte har det. Så jag har inte råd att åka iväg men om det mot förmodan skulle lyckas komma undan under 4000 så kanske det finns en möjlighet. Vi får helt enkelt se hur det blir. Får strunta i tatuering till födelsedagspresent så kanske de inte är omöjligt att få det i stället i 20 års present, så är jag lite klyven och funderar på om det är värt det, men det skulle vara skötn då det känns som detta blir min sista chans att bara kunna åka iväg på detta sätt.

Jag brukar dessvärre alltid bli lite magsjuk vilket inte är så jätte bra...hmm..aja vi får se senare idag vad vi kommer fram till.

Nu till bilderna:) Och ha en bra måndag och en bra start på veckan!






Ricky

Jag vill tillägga hur mycket jag älskar dig. Och hur glad jag är att vi hittade tillbaka till varandra. Oavsett vad något kan tycka eller säga om det. Du bygger upp mig till något som är så bra.

Ny Design, Ny blogg, Nya ämnen

Har roat mig några dagar att försöka mig på att lära mig mera om hur man designar sin egen blogg, finns en mycket bra sida som heter http://designadinblogg.se/ har säkert de flesta varit inne på dock inte jag fören cirka en vecka sedan. Så resultatet blev såhär till att börja med :)

I den här bloggen tänkte jag prata lite om graviditeten, om hur det är nu att bo i linköping osv.
Om man nu tycker de är larvigt att lägga upp bilder och skriva om graviditeten så behöver man inte påpeka det eller ens läsa min blogg, de är upp till var och en..^^

Kan uppdatera lite. :)

Gravid i vecka 18 denna vecka och har nu snart gått hälften. Om två veckor ska ja på nästa besök hos BM (barnmorskan) och så ska ja även på UL (ultraljud). Är alltså i vecka 20 när jag ska dit. Det ska bli spännande men även lite nervöst att inte hjärtat ska slå, eller att bebisen inte har växt som den ska. Jag känner av lite sparkar då och då så jag tror nog att knytet rör sig livligt där inne. (tror i alla fall att de är sparkar, men de kan vara svårt att veta eftersom att jag inte riktigt vet hur det känns). Vill i alla fall tro att de är det.

Jag hade urinvägsinfektion för några veckor sedan och lämnade åter igen ett urinprov som till min glädje inte visade tecken på något "ovanligt". Får dock springa och kissa minst en gång var tredje timma och minst två gånger per natt, vilket innebär att jag vaknar mitt i mina otäcka mardrömmar som jag dras med var eviga natt. Usch.!

Jag oroar mig för så mycket, samtidigt som jag inte borde, men det är vanligt att man gör det antar jag. Får för mig att de ska gå dåligt för min vanliga otur, men jag håller tummarna och just nu tycker ja ändå att magen växer på och att det verkar vara som det ska där inne.

Jag har flyttat till linköping och jag trivs lite bättre för varje dag som går. fick låna nya gardiner av mamma som jag ska sätta upp i morgon eller i helgen. Willam och Alexander ska nämligen följa med mig hem i morgon och sova hos mig till söndag då mamma och pappa är barnvakt åt annas barn.

Jag har inget jobb för att jag inte alls trivdes på mitt gamla och höll på att bli deppig. Därav så går ja också hos en kurator. Jag ska även få träffa några från hagadal som ligger vid lassarettet som man skall kunna gå till några veckor efter att barnet är fött för att man ska lära sig att ta kontakt med barnet på rätt sätt, så att det inte blir för mycket kärlek eller tvärt om. Man kan få gå dit för att sova en stund, prata, sjunga med barnen, umgås och äta lite frukost för att sedan gå hem. De lägger upp en individuell plan för varje mamma som går dit med sitt barn och jag tror det kan vara bra eftersom jag har lätt för att bli deprimerad. Det känns skönt att veta att det finns mycket stöd och hjälp att få och det är synd att inte alla får denna möjlighet kan jag tycka.

Jag har varit hemma hos mamma nu sedan igår, i morgon kan ja ta en bild på magen och kanske lägga upp om de inte känns för pretentiös (tack jörgen för stavningen som ja inte hade en ANING om) haha..

KRAM KRAM


RSS 2.0