Ullared pank!

Det var en riktigt trevlig dag på ullared med maria, mamma och mattias. :) jag handlade för 4150 kr och jag fick MASSOR för det. Jag köpte bla. lakarn, täcke, kudde, body, pyjamas, strumpor och så till bebben =)
Så köpte jag lite spel, toalettartiklar och kläder m.m hem till oss.

Kattungarna växer och gror och är en vecka i morgon natt. Tiden går så fort.

Idag är det exakt tre månader kvar tills vår bebis är beräknad, snacka om att det går fort. Vet inte om jag är redo, men vi har inte så mycket till val och jag hoppas verkligen att allt kommer att gå som vi vill att det ska gå med jobb och allt. Skulle varit underbart om Ricky fick en fast anställning någonstans så att vi skulle kunna hitta en lägenhet på nederplan, jag trivs jätte bra här men jag tror de kommer bli jobbigt att släpa upp och ner bebisen i trapporna.

I morgon ska jag nog till Anna om jag hinner ringa någon hemma som kommer och hämtar mig. På måndag ska jag gå bredvid igen bäst att göra ett nytt försök och försöka se till att inte få en panik attack denna gång.

Tittar lite på eurovision (hur nu de stavas) synd att inte sverige är med, men de funkar att titta.

Kram alla :) ps: ja lovar ny bild på magen, ska ta en i morgon, men den har inte växt så mkt nu på sista tiden, däremot sparkar den där inne hur mycket som helst så jag tror att allt är precis som de ska! =)

Bebisar

Fem friska kattungar blev det inatt trots allt. Hoppas att det går bra för dem alla och att de får komma till ett hem där de blir älskade. Om någon vet någon som vill ha katt om sisådär 12 veckor så säg bara till :)

Ullared på torsdag och då ska jag handla massa barnkläder.

Ricky och jag tittar på heroes vi har snart sett hela säsong ett.

I morgon tror jag mamma kommer med våra balkongmöbler och så ska vi stor handla. :)




KATTUNGAR

Nu är det dags så håll tummarna. Hon började vid nio i morse, men nu är det lugnt. Hoppas allt är som de ska och att vi hinner få ner henne i lådan igen innan hon får dem. Nu ligger hon och Zid och håller om varandra i våran säng. Ricky ligger bredvid och snarkar haha. Sött

Jag är nervös!!!!

Ne usch

Ne inte kan jag komma på något speciellt att göra inte. Sitter och sitter mest. Snacka om pengar de går åt om man inte tänker sig för. Iofs får ricky lön snart, men de är den näst sista lönen han får också. Ajaj..måste åka och handla i nästa vecka har typ inga basvaror kvar hemma. Tycker de blir mycket små handlande i alla fall trots att jag handlade för typ 1500 sist jag var och handlade..hmm.. jaja.

Jag vill åka till Ullared, iofs inte heller roligt om man inte har pengar att handla för.

Om det skulle hålla i sig (de fina vädret) hade ja tänkt åka hem men nu ska de ju regna hela veckan så inte så stor ide att åka hem då inte. Mamma kommer förhoppningsvis i nästa vecka så vi kan handla och så att vi kan få ut våra nya möbler på balkongen som mamma handlat till oss :)

Väntar fortfarande på att vår dräktiga katt ska få sina kattungar, hon e så tjock att hon ser ut att spricka snart:)

Nej

Blev inget av att gå bredvid idag, fick en panik attack. Vet inte varför. Jag ringer till dem på måndag och bestämmer en annan natt.

Tur jag har min mamma, och ricky såklart. Utan mamma vet jag inte hur jag skulle klara vissa tillfällen.

Min mobil är död, ingen laddare så om ni vill nå mig så ring/sms till ricky i stället..=)

Det sparkar massor i min mage, jag tror att de är en tjej som ligger där inne, känns så. Kan ha helt fel iofs. ALLA på föräldrautbildningen viste vad de skulle få för kön. De hade vist frågat på UL vi gjorde ju inte det eftersom att de hade talat om för oss att man INTE fick reda på det..konstigt.

Det sparkar i Zessans mage också. MASSOR, så de är nog dags snart där också. Mysigt. Även om de inte alls var bra så är det klart de är dunder mysigt. Vill se Willam och Alexanders miner när de får se de små söta kattungarna. Hoppas bara att de går bra för dem och Zessan.

Nu blir de mat snart SKIT hungrig, Onuttigt idag IGEN! INTE BRA CILLAN!!!

No good day

Idag var det verkligen ingen bra dag. Vet egentligen inte varför men känner mig ledsen.
Jag har ingen lust att gå till wasagården, jag har ingen lust att åka hem, jag har ingen lust med någonting.

Skulle göra pankakor förut och de blev skit, vet inte vad de var för fel men någon ingrediens måste varit gammal eller nått i den stilen..^^ det skummade och smakade bara mjöl. Gick upp vid 12.30 men är fortfarande trött och seg. Klockan är redan halv två och jag måste åka hem om tre timmar. Jag vill inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Varför blir jag alltid såhär????????????


//Cillan


Tidig sänggång

Trodde jag skulle ligga och sova vid de här laget, men var "tvungen" att äta en macka och dricka lite the först. Kom hit vid typ sju eller nått, åkte hemifrån vid 17.20. Buss, tåg och buss. VARMT de var ute!!! jag hade alldeles för mkt kläder på mig..men de var skönt endå att de börjar bli varmt:)

Det gick över förväntan att jobba inatt, de hade inte haft det så lugnt på hur länge som helst. Typ två larm på hela natten, så de var verkligen inte jobbigt. Anar att ja får de värre på torsdag..mkt trevliga arbetskollegor också!

Söta tanter också såklart:)

I morgon bitti ska vi upp tidigt. Åka buss från oss vid 07.17..:( men de ska bli roligt att gå på föräldrautbildningen eller vad de nu heter så de känns ju lite lättare att komma upp då.

Godnatt:)


Ny vecka, ny bild på magen.

Vecka 26 i dag..alltså 25+1 :)

Jag ska jobba 21-07.05 inatt och så bytte jag bort natten i morgon och tar torsdag istället. Har ingen aning om vilka som jobbar då men de blir nog bra antar jag. Skulle egentligen gjort båda nätterna på raken nu, men jag ska ju på föräldraträff med Ricky på onsdag första gången och jag vill helst inte missa det. Det är bara tre gånger så.

Mamma kommer snart så då åker jag med henne hem till Vadstena, får väll vila lite ikväll också så jag orkar vara vaken hela natten, ska bli intressant att se hur jag klarar av det..=)

Nehepp nu vankas de att läsa andras bloggar och äta frukost..:)


tack :)

Tack alla för igår, det var trevligt och det var roligt att träffa Mikaela som jag inte träffat på sååå länge. Ett år snart..!!! De var mysigt att träffa alla andra såklart, men de hade jag ju träffat innan :)

Tack för att paket också de var perfekt, hur kunde ni veta vad jag ville ha :O

Och framför allt TACK till Helene som har gett oss en såå fin barnvagn :)

Mycket glad och nu ska vi fira med att bli lite tjockare...pizza står på schemat..=)

Dags för en ny bild på magen också, men den tar jag senare och lägger upp i morgon..:)




Fredagsmys

Kom hem igår kväll efter mycket möda. Tåget var inställt så vi fick åka buss, och det var inget min kropp ville.
Jag fick så fruktansvärt ont i magen att jag inte ens kunde gå..från ryggen och fram emot sidan på högersidan.
Ringde till kvinnohälsan i morse och hon sa att de förmodligen är foglossning som gör så ont.

Jag har haft lite ont nu på kvällen också, har svårt att resa mig upp. Hoppas verkligen att det inte blir värre så att jag inte kan jobba, får hålla tummarna.

I morgon ska som sagt jag ha lite kalas. Är lite nervös som alltid att folk ska ha tråkigt, svårare också nu när de inte är en supar fest..^^ de får gå, tänkte på att man kunde spela lite Alias och så får vi hoppas att vi har mycket att prata om.

Vet inte vad jag ska ha på mig heller, vill vara lite finklädd men de är svårt..har inte så mkt jag kan ha längre..

Zessan är tjock och kommer nog föda vilken dag som helst, ska bli roligt även om det inte var meningen från början och bara vi blir "av" med dem sen också.

God natt och ses i morgon!

KRAM






Ricky och jag hade det mysigt ikväll med jordgubbar, melon och kiwi :)

Födelsedag:D

Idag har jag styrt och ställt med massor med mat hela dagen, precis som jag ville. :)
Jag fick det jag ville också, en filmkamera:D Jätte lycklig, nu ska här filmas..så länge man inte filmar mig vill säga..:)

Perfekt. Mysigt med familjen hemma också...

Ska snart åka hem till lkpg för att se till zessan också..:)

Puss nuss

jobb

Jag har vist fått jobb på vasagården i sommar..semestervikariat natt..haha
Ofta man har sådan tur.
Ville bara säga det, nu är jag glad och ska gå bredvid nästa vecka:)

20/7-15/8 ska jag jobba...har schema och allt!

Vadstena

Idag är jag hemma hos Mamma. Vi var på Ikano igår efter BM besöket.
De gick jätte bra hos barnmorskan och allt såg fint ut, bebben var lite över medel i storlek, men när Ricky sa "Då får vi en stor bebis då?" Och barnmorskan svarade nej medel skulle jag tro. Så den växer väll i sin egen takt.

Har nog kanske släppt namnet Alice, bara idag såg jag FYRA alice i M&V tidning^^ Känns kanske lite sådär då. Men jag vet inte vi får se när den kommer ut, kanske de inte är en Alice, kanske de är en Elsa, eller varför inte en Oliver alt Lucas? You never know.

Om en liten stund ska mamma och jag åka ner till östenssons och handla lite inför i morgon, ingen kan väll undgå att veta vad det är för dag i morgon va:O haha. För de som inte minns...Min 20 års dag!!! HAHA

Om jag inte vore gravid skulle jag gått raka vägen till systemet i morgon och köt mig lite cider och så gått ut på fredag, men nu får de bli lugn och så lite firande på lördag i stället. De blir bra de också..:)

Så grattis i förskott till mig, och ring inte i morgon..skicka sms..om ni nu hade tänk höra av er, för de som känner mig vet vad jag tycker om att prata i telefonen. Om ni inte tänker sjunga förstås då kan de vara okej att ringa :D haha

KLEM!

Min 17 års dag:  


Min 18 års dag: 





Vad i helvete fyllde jag när ja var sådär äckligt blond?            



BILD vecka 25

Bild från vecka 24+2 alltså inne i vecka 25, lite krångligt de där men man lär sig:)
I morgon ska jag till Barnmorskan också. Får säkert höra på hjärtljuden och så mäter de nog magen I think.
Tar säkert lite prover också. Efter det ska jag åka hem till Mamma, och vara där till fredag förmiddag för sedan ska ja hem och städa inför lördag. Tror inte de blir mer än typ 6-7 stycken och de är så skönt för ja blir så nervös när de blir för mkt.

Nu ska jag titta på halv åtta hos mig, har faktiskt missat detta.



Tycker jag såg mindre ut på dessa bilder än vad jag gjorde förra veckan. Denna vecka har dock magen växt en del och den har varit mycket svullen. Får jätte ont på mornarna innan jag går på toaletten..:S Hoppas de inte är något allvarligt.






Hemma i lkpg :)

Ber om "ursäkt" till Alexander och Robin då jag trodde att bebben på förra bilden var Robin men de var Alexander. Borde iofs förstått de med tanke på hur jag såg ut. Och jag tyckte dessutom att de såg ut som han men blev så osäker och tänkte logiskt..NOT^^ (internskämt med Anna^^ NOT :D )

Helgen har varit okej, lite små seg men de blir lätt det när man inte hittar på något. De var mysigt på stan med Anna i fredags och hon hittade en jätte fin klänning. Ja vill också hitta en fin klänning sen, till sara och rickards bröllop. Hoppas jag hittar någon fin men de tror jag nog:) Får leta lite på internet kanske.

Zessan kan inte ha långt kvar så OM någon vet nån som vill ha en liten kattunge om 12 veckor (efter att de är födda) så säg jätte gärna till mig.

Festen på lördag blir klockan sex och förmodligen hemma hos mig. Vill gärna att ni som är bjudna och tänker komma skickar ett sms eller skriver ett medelande här eller på facebook så jag vet hur många som kommer. Jag tror inte att de blir så många, vilket är skönt för ja blir så stressad när de är för mkt. Så de blir de närmaste och några som inte är bland de närmaste men som ja tycker mycket om..hmm de där lät konstigt men aja, ni fattar:D

KRAMIS:D

Ps bild på magen kommer i morgon för de är ju vecka 25 i morgon :D

Kolla vad söta mina katter är, (lådan är gjord till zessan om hon ska föda)



Katrineholm

Fanns vist redan ett inlägg som heter Katrineholm? Jaja. Jag är hos Anna och barnen och ikväll skulle de ta sig en sväng ut till en personalfest. Mamma skulle kommit men hon har dragit ut en tand och blir därför tyvärr hemma..Så jag tror kerstin kommer även om hon inte var speciellt entusiastisk till det. Jag klarar barnen själv men de är värre med att jag är mörk rädd. Kom väll på att ja i alla fall klarar mig ensam men nu har ja ju redan ringt henne så då är det väll bäst man står för det man sagt.

I morgon får ja ta tåget hem istället, lite små surt men mamma kan ju inte hjälpa att hon blivit sjuk.

Uppdaterar mig väll igen på tisdag efter BM besöket om inte innan.

Kram

Hittade en gammal bild på mig och ja..antar de är robin?

Konstigt

Har lite "konstigt" ont i magen. Typ som om man hade massa gaser i magen..hmm vet inte vad de beror på och de är inte behagligt! Vill att de ska gå över nu.

Idag var vi hos kuratorn och de gick jätte bra:) Efter det åkte vi ner till stan och åt och myste. Efter det åkte vi hem och tog det lugnt. Vi vill unna oss mycket tid tillsammans nu eftersom att det kan bli svårt att göra spontan saker sen när bebben kommer.

De sparkar  där inne, och jag längtar verkligen till agusti nu. Börjar tycka att de är för lång til kvar, har ju väntat några månader nu!

I morgon ska ja åka till nkpg som sagt och leta klänning till Anna och så sen ska ja nog följa med henne hem och åka med mamma hem på söndag..:)

Kram

Utflykt

Har legat inne sedan i förrgår och tjurat. Så idag skulle vi gå ut och gå lite och det slutade med att vi åkte in till stan och köpte glass + de nya chipsen som de gjort reklam för.



Så gick vi till bosses glassbar och köte en glass att dela på också :) Det var mysigt att hitta på något och jag har bara honom att tacka för att jag mår bättre nu.

Nu tittar jag på Anna anka..och skrattar..^^ får sitta med hörlurar på mig för att ricky spelar med sina vänner och pratar samtidigt över skype.

Jag har funderat mycket på hur mitt liv kommer att vara och hur det kommer att se ut. Det blev inte som jag tänkt mig och nu vet jag inte hur det ska "sluta" har lite små panik och de är det som grämt mig i några dagar nu.

I morgon ska Ricky följa med mig till kuratorn, och sedan kanske jag ska följa med mamma och maria + barn för att titta på skor åt dem, vet inte hur dags men det blir nog fram emot eftermiddagen.

Försöker hitta lite roliga bloggar att läsa också. Får se om jag hittar några roliga.

Nu ska ja fortsätta titta på Anna Anka söker assistent. Ps: Kanske ska åka till nkpg på fredag och försöka hjälpa Anna att hitta en klänning. =)



Oj då

Jo men den växer de gör den, och inte bara på mig. Har vairt borta en dag och man ser redan skillnad på Zessan, blir så sur eftersom att vi endå kastrerade zid, men för sent..så om någon kommer vara sugen på en kattunge framöver kan ni väll säga till, för om jag inte får iväg dem så kommer vi inte kunna att spara dem. Iofs så vet man ju aldrig vad som händer så vi hoppas på det bästa.

Zid har lekt apport med ricky hela kvällen blev skapligt chokad, ja spelade in det också så ska se om jag kan lyckas lägga upp det sen, men först måste jag väll lägga ut det på youtube antar ja och då måste ja skaffa ett konto.

Nu ska ja snart sova..:)




Vadstena

Det blev Vadstena och smörgåstårta igår:) Nu ska vi snart åka hem, eller ja 15.20 ska vi åka hem..så ska nog gå och köpa mig lite godis innan det också...godissugen som tusan var jag igår så ja vill ha lite hemma sen, ska fråga mamma om vi kan åka :D

William och Alexander är här och elver apa, alexander skriker fuck you..^^ och nu kom rickard..

Ikväll händer de nog inte speciellt mkt heller så...

RSS 2.0