Vilken liten gnällapa

Idag har Lucas inte varit sitt vanliga jag. Han gnäller, tjurar och vill inte sova. I natt har vi sovit dåligt alla tre och haft en riktigt sur dag idag. Suttit inne hela dagen..och de brukar inte hända. Duschat har jag visserligen gjort men det gör jag varje dag..Inte tränat på över en vecka. I morgon ska jag däremot gå och träna. =) S.T.A.R.K Blir det då.

Ska bli spännande att titta på "kalla fakta" om bukoperationer.. såg de på reklam precis nu nämligen. Tittar på familjen annorlunda och tycker synd om alla barnen som får ta för mycket ansvar. Men jag är bra sugen på en till...

I morgon ska vi till Motala på utredningsmöte med Ricky (adhd)

//hoppas på en bättre natt!! // cillan

?

Jag satt och tänkte på att jag inte kan minnas när Lucas grät sist...?? Sitter och tittar på 16 and pregnant. Tittade på det när jag var gravid och längtade. Nu känns de som om de vore 10 år sedan jag födde barn. 6 månader. Det är sjukt hur fort tiden går. Om två dagar är han 6 månader. Tiden bara springer ifrån mig. Snart är han tonåring..! Stackarn vaknar av att han har hosta..inget roligt!! :( men nu somnade han om igen..<3

Jag drömmer varje natt att jag är gravid..och i förrgår drömmde jag att jag hade köpt en hundvalp^^  =)

Drömma. Drömmde. Drömmer..är de två m? Jag är inte bra på dubbel..mm..aldrig alltid är lätt..aldrig stavad aldrig med två l. Alltid stavad alltid med två ll..:) Men drömmar?..ja menar en DRÖM är ju ett M..dammsugare är lätt..annars blir det snuskigt. damsugare..^^ tantsugare..^^

//cillan

Sluta räcka ut tungan åt mig!

Lucas nya grej är att räcka ut tungan till allt han ser och hör...:) I dag har han nyst nyst nyst nyst nyst och så har han faktiskt nyst. Han är rosslig och hes...stackarn..hostar som en tok gör han också. När han hostar så tappar han nappen vilket resulterar i lite sömn. Hoppas att han mår lite bättre i morgon.

Simhallen igår gick jätte bra. Det var faktiskt roligt. Vi var där i en och en halv timme. Inte speciellt mycket folk heller vilket var skönt.

Tittar lite på lets dance nu och ska snart ät alite chokladmousse ala halv åtta hos mig.. =)


krupp

Igår kväll började det lite smått igen. Lite rossligt i halsen och så konstiga ljud från andningen. Denna gång blir vi inte rädda. Så fort Lucas blir minsta förkyld verkar de komma smygande. Dock inte så farligt denna gång och det är skönt. Han sov gott hela natten till klockan 7 i alla fall. Stoppade in nappen några gånger bara:)

Ska gå till simhallen med William och Alexander klockan 12 också. Tråkigt att gå ensam men det får gå..Har ju lovat dem. BLir svårt att leka med dem båda två bara. Hoppas också att det inte är allt för mycket folk. Måste gå till en brevlåda och lägga på till soc också. Orkar inte gå ändå dit ner för att lämna det LAT!! Jag vill inte ta ut lucas heller när det är så kallt så han blir mera sjuk. Det får räcka med att han kan få ligga med lite öppet fönster sen om kruppen blir värre. (ska få frisk och kall luft för att vidga luftrören) blää har tvättstugan idag 14-18..BORING!

Ne nu måste jag gå på toaletten! De ni...

//cillan

Jasså?

Okej uppdatering om mina mått och jag kan inte förstå?
9-10 kg (beroende på när/var jag väger mig) till min målvikt på 75 kg.

Måtten förstår jag mig inte på alls..eller alltså ja kan inte se det själv men här kommer lite uppdatering i alla fall..(vad som är kvar till mitt mål som vanligt)

Arm +2 eller 3 kvar beroende lite på var jag mäter
Bröst + 3 kvar
midja -3 !!!! Alltså mindre än vad jag var innan jag blev gravid :O ??
Navel - 3 !!!!! Mindre :)
Som störst över magen + 8 cm kvar tills jag är som ja var innan
Höft + 2
Röv + 5
lår + 3
vader + 1 eller 0 beroende lite på var jag mäter.

Gått ner sedan starten:
arm -2.5 (händer typ inget )
bröst: 4.5 cm
midja 18 cm
navel: 28 cm
Störst: 8 (längst ner på magen som liksom "hänger" som en deg BLÄ ) :) svårt att träna bort uppenbarligen
höft: 10 cm
rumpa 4cm
lår 3 cm
vad 1 cm



Svårt att veta hur jag mätte innan jag blev gravid för då mätte jag inte så exakt som jag gör nu. Men detta känns bra. Men de jobbiga är att jag inte ser förändringarna själv..tycker fortfarande att jag är stor. Tänkte på det igår och i förrgår. Om mitt liv på något sätt skulle se annorlund ut om jag var då enligt mig "smal". Tror inte det. Undrar varför man då är så besatt av detta..har fått mig en riktig funderar och känner mig lite starkare i mig själv. Finns ju ingen som skulle tycka bättre eller sämre om mig och mina armar var små och jag var "smal". Eller hur..jag skulle inte ändra aktiviteter under dagen. Jag skulle inte byta sambo och barn. Jag skulle inte flytta jag skulle inte gå upp tidigare på mornarna..ja ni fattar..så varför denna besatthet?  DET är en bra fråga och jag känner att jag kansek har nått en period i mitt liv som jag har letat efter. Att inse..eller också inte det är svårt att säga..men ja känner mig i alla fall just nu lite starkare och det är huvudsaken. Fundera på de ni som är besatta av att gå ner i vikt (som har en vikt som idag inte innebär en hälsorisk) på varför ni vill gå ner i vikt och vad det skulle förändra i era liv. Förmodligen ingenting..eller också tror man bara de för att man tror att gräset är grönare hos grannen..

Några olika val i livet..

Jag har nu lite olika vägar att gå i mitt liv och har tänkt såhär:

Alternativ nummer uno:
Jobba (ska på arbetsintervju om två veckor) i sommar och i höst. Läsa till arbetsterapeut till våren på distans via örebro.

Alternativ nummer dos:
Läsa sommarkurser i sommar två stycken och så läsa till förskollärare till hösten.

Alternativ nummer tres:
Kolla upp mer aang en utbildning jag har hittat som är på tre år HELT på distans. Nackdelen med den är att man inte får en legitimation. samhhälsvetarprogram med inriktning psykologi i så fall.

Det är de alternativen jag har hittat. Vet inte alls hur jag ska göra men jag har lite tid på mig att fundera. Jag kommer att söka sommarkurser och jag kommer att söka in till hösten vilket som så får vi se vad jag kommer fram till.

Lucas sover i insatsen så gott. Han var helt galen i morse när han skulle äta gröt. Jag fick sleva in maten för han gapade som att han aldrig sett mat förut. Skönt att han är så duktig på att äta gröten :) EN hel portion OCH en halv banan. DE NI :) Snart ska han få hemmagjord spagetti och köttfärsås. Det ska börjas tidigt med pappa Rickys favorit mat. Jag gjorde den igår när vi åt soppa:) Hoppas han kommer vilja äta lite av den i alla fall.

Jag funderar starkt på att byta efternamn på mig och Lucas till Lind men jag vet inte vad det kostar. Ska kolla upp det lite mera. Inte för att göra pappa eller den släkten illa men jag känner ingen samhörighet med den sidan och Lind är så fint. Den enda nackdelen är att det då blir det klassiska cecilia "lind" som i låten men de får jag väll ta. Lucas kommer inte heller vara först på klasslistan ;) haha. Som om de vore något att sträva efter. Alla tog ju i alla fall nedifrån för att man inte alltid skulle börja längst upp så jag blev alltid sist i alla fall..^^ Snoppet va ;)

Mamma är i katrineholm och tar de lugnt så jag har lite besök av Polly som ligger och sover bredvid mig i soffan :) Mysigt om hon inte var så trälig med att gnälla hade hon gärna fått bo hos mig ett tag =)

Kram på er! Ps: bilder från dopet kommer så fort jag får några..tog inga bilder själv..filmade bara med min kamera. Fick hjälp av marcus med det.

Ps: tre cm runt magen ner ;) Utan träning..DE NI ;) Suckers..!


Jävla bredbandsbolaget

Nu dog internet precis när jag skulle lägga in inlägget..:( Orkar inte skriva om det..skriver mera i morogn istället...fan

Dop

En fin dag och ett jätte lyckat dop. Jag är så glad över alla fina presenter och att det höll ihop så bra. Jag är så nöjd och prästen var så bra som kan tänka sig. Jag trodde nog inte att det skulle bli så bra som det faktiskt blev. Så glad att mina vänner kom och att de hade så gott humör.

Tack Therran för fikat =) Tack Ricky för maten! =) Det var super gott!

Ja som sagt jag är enormt tacksam och glad över allt under dagen.

Mera uppdateringar kommer i morgon jag är så trött..

Tack för alla fina presenter!!

fy fan

Fy fan att man inte kan få den vård man behöver för att man inte har råd. jag måste gå till en naprapat men har inte råd att lägga ut 400 kr för varje besök så jag får lida. Kan inte mata Lucas och kan inte göra ett jävla skit pga av min axel..:'( Känner mig jätte ledsen just nu. Helvetes jävla skit. Vad fan ska man ta sig till?

Jag var nere hos någon sjukgymnast i dag och hon visa mig lite övningar och sa att ja måste räta på ryggen typ..JA MEN VA FAN SKA JAG GÖRA NU DÅ??? Jag har ju jätte ont..:(

Ikbäll blir det core och spinning i alla fall..//cillan

Du kan väll titta på mig..:)

Ricky tjatar på mig nu att ja ska titta på han. Han försöker göra sig gullig. Antar han har någon underförstådd mening med detta?? ;)

Jag vill ha flera barn. Seriöst att jag funderar på det. Det är bara ekonomin som hindrar mig. Om jag skulle bli gravid och få barn runt januari så skulle jag kunna vara hemme ett år och så direkt börja plugga till arbetsterapeut..perfekt eller vad tycker ni ;) Eller jag skiter i vad ni tycker. Detta är något som jag måste bestämma själv inom vår lilla underbara familj :) (mamma har en åsikt också :P )

Tittade på livet på bb. Har naturligtvis sett de tidigare så det var bara lite repris för min del och jag blir såå sugen :)

I morgon blir de tnog lite motala med mamma och barnen och så på kvällen blir det spinning och core :) Kul =)
Funderar mycket på vad jag ska läsa till. Det ända som jag hittils har hittat som jag är intresserad av till våren är förskollärare annars måste jag vänta till våren och läsa arbetsterapeut. Får se hur detta blir..!

Puss på er.

Skönt med lite träning

Har varit så mycket ett par dagar nu så det har inte blivit någon träning på korpen. Idag blev det i alla fall träning och inte nog med det så blev de TVÅ pass :) 30 minuter intensiv spinning. FY FAN va jobbigt det var. Roligt såklart. Efter det så körde jag 45 minuter S.T.A.R.K :) Nu är jag helt slut i kroppen :) Ett kg ner också. SKÖNT 6kg kvar till invägningsvikten och 9 kvar till målet :) Har gått ner 15 kg sedan förlossningen. Känns okej!

Blev inga skidor idag för att jag har jätte ont i min ena axel IGEN. Nu har jag dessutom en knuta i den så kan knappt lyfta Lucas..:( Inatt så var han gnällig. Stackars de som har det så jämt..:( Ricky var jätte gullig och hade han ut ei vardagsrummet i vagnen och sov där så jag fick sova han är så snäll. Inatt ska jag också få sova hela natten utan att stoppa i nappen på honom. Har inte varit så utsövd och pigg sedan han föddes som jag var i morse trots att ja aldrig går upp på natten då han inte äter på natten, men ofta vaknar han lite då och då så man stoppar in nappen och så vänder han på sig och somnar om, men jag vaknar ju i alla fall. Har nog inte trott att de påverkar mig så mycket men nu när jag sov utan ansvaret över honom så insåg ja att de ger mkt att få sova.

På lördag är det dop också:) Ska bli roligt:) Hoppas vi får mycket fina saker till Lucas och att han är snäll och rar. God mat och trevligt folk. Tycker det är så mysigt med själva dopet och jag tycker de är mysigt med gudsvälsingnelse vare sig "han" finns eller inte.


mera mera mera

Jag längtar redan efter flera barn som ni redan har märkt. Jag ser möjligheter och alternativ. Jag vill ha flera barn. Är jag galen? Är jag beroende? Kanske. Jag vet i alla fall att jag älskar barn och tanken på att få vara gravid igen. Gå på ultraljud, besöka barnmorskan. Höra hjärtljud..gissa kön. Titta på små små kläder och så få föda fram ett till underbart litet liv. Jag älskar Lucas och han har fått mig att inse mitt kall i livet. Barn.

Idag var jag med mamma i motala och myste hela dagen. Tack mamma för en underbar dag.

I morgon ska jag träffa syo kl 10 det ska bli spännande att se vad de har att komma med. Om hon har något nytt jag inte tänkt på:) Annars får de bli flera barn och så börja plugga arbetsterapeut till våren 2013 ;)

I morgon ska jag träna S.T.A.R.K och så ska jag åka skidor med Emma klemma :) Så glad att vi har hittat varandra. Passar bra ihop tycker jag =) <3

Jag vill sova och ska göra de så fort Ricky kommer hem. Han är på spelkväll..


Blind?

Hallå??? Är jag blind?? Har jag gått ner så mkt i cm??? Kan det var möjligt?? JAG KAN INTE SE DET SJÄLV.

Jag mäter mig en gång i veckan..och jag har sedan den 10 oktober gått ner följande:
Arm        2.5 cm
Bröst      6 cm
midja     13 cm
navel     25 cm
störst      5 cm
Höfter:   9cm
Lår        3 cm
vad       1 cm
vikt       6.5 kg

Att det har försvunnit 25 och 13 cm runt magen de fattar jag inte.."bara" fem runt där jag är som störst runt magen...men de ska bort de också....men att ja inte ser det?? Jag gör verkligen inte det..

JAG ÄR NOG BLIND????

när blir man vuxen?

Impulser är min starka grej. Bra eller dåligt?

Jag undrar också när man blir stor, eller känner sig egen och vuxen. Om jag vill göra något varför ska jag då lyssna på andra och göra som alla andra säger åt mig. Jag lever mitt liv. En gång och varför måste jag bevisa saker för alla andra. Om jag vill något så gör jag väll det? Nej det gör jag inte för jag lyssnar FÖR mycket på alla andra och vad alla andra tycker. Jag måste kunna stå för mina egna beslut och mina egna handlingar. Om jag gör någon som inte är så smart så måste det stå för mig och tvärt om. Jag ville ha barn. De kan man aldrig säga något annat om ändå skämdes jag att tala om det för vissa. Varför? Jo för att jag bryr mig för mycket om vad andra tycker..dels i alla fall..dels också för att jag har det dåligt ekonomiskt.

Aja..såhär mkt har jag kvar på måtten..


Arm: + 2
Bröst + 3
Midja + 2
Navel 0
Störst + 11
höft +3
rumpa + 6
Lår +3
vad +1
Vikt : 10 eller 9 kg.

Inte mkt kvar nu :) Detta ska jag hinna till sommaren eller vad säger ni;)

 


Nu ska de gås..

Idag har jag bakat två tårtor och två smörgåstårtor. Jag är HELT SLUT nu..!! Har hållt på sedan ett till nu SHIT. Jag har hunnit dammsuga två gånger också. Ja jag vet ja är lite galen..! Emma sov här i natt och de gick så bra så bra:) Har inte gjort något annat!!! :)

Ricky ska börja gå ut och gå 30 minuter varje morgon..NU JÄVLAR!

Först så gjorde jag bottnarna sockerkaksbottnar. I hade jag vaniljkräm och grädde som jag mosat frukt i :) Ett lock till och så samma. Över hade jag lite grädde och så la ja på ett lock





En swartswald också


I morgon blir det core och gympa :) ROLIGT :)

Therran är allt bra knäppis

Therran ringde mig precis och hon ska baka till dopet. Hon har så höga planer att jag nästan hoppar upp ur soffan. Jag vet också att det kommer bli skit bra för hon är GRYM på att baka. Vi kom fram till att hon göra två saker och jag bakar lite marängtårta:) Så finns det något för alla till alla smaker:) Dessutom kan jag ju den tårtan..:)

Idag har jag städat..som vanligt..har ju lite städmani sedan jag flyttade hit men nu luktar det gott och är fint här..:) Till och med på toaletten..de ni..=) iofs städar jag ju den ofta eftersom katterna går på lådan och de blir så lätt dammigt på toan också.

Emma ska nog sova här ikväll de blir trevligt. =) Ricky lagar så god mat..han är så duktig..ni skulle smaka! Eller ha en kock som han hemma. NANANNANAN !! :)

Lite bilder på min ängel kommer nu och så hej svejjs! :)

Lucas flyger och vi har tagit bild underifrån



Han säger mammamam pappapa men är inte medveten om det själv än =)



var är den ???

Hittar inte min laddare till kameran så ledsen över det.. :/ Hoppas jag hittar den till dopet!!

Idag åt Lucas nästan en hel potatis och nästan en hel morot:) Han är så dulktig så. Pratade lite med maria om hur jag ska fortsätta med detta..Ska nog köpa lite burkar med mat i alla fall. Känner mig inte så ambitiös nu innan man får krydda allt för mycket. Känns svårt att komma på något då. Jag älskar att laga mat så om några månader gör jag maten till honom men nu i början vet jag inte vad jag ska göra. Idé torka helt enkelt:) Han sover som en stock nu med nya nappen i munnen för 6 månader. Sitter mycket bättre än de från 0-6 :)
Han är så fin min lilla ängel.

Snart är det dags för dop också bara lite drygt en vecka kvar!! :) Kommer komma 32 stycken så vet inte hur vi ska få plats men de löser sig nog.

JO NU HITTADE MAMMA DEN!!! :) NU KAN JA FILMA. Hon ringde nu :) wieee...=)

Ricky lagar mat där ute och nu hörde jag "det gick åt helvete" så vet inte vad han pysslar med riktigt:) Men de blir nog gott som vanligt. Mycket sällan om någonsin han gör äcklig mat..:)

Ikväll blir det Core och spinning :) Roligt roligt...ska köra gärnet så jag är helt slut när jag kommer hem!! =)



Saknar att vara gravid..skulle mer än gärna ha en liten knodd till NU NU NU NU :)


Jobb

Måste komma på vad jag ska läsa till i höst. Jag har funderat och funderat och funderat. Bytt åsikt kanske 100 gånger. Jag växlar från det ena till det andra. Jag vet inte vad jag vill. Jag vet bara att jag vill komma igång med mitt liv på riktigt. Ha en stabil grund att stå på och känna att nu, nu kan jag börja MITT liv. Nu lever jag ett lossas liv. Som visserligen är bättre än det någonsin har varit men trots detta så ligger det en liten irriterande fluga och gnager på min hjärna..långt bak men ja plockar fram den då och då. Jag vill ha en utbildning. Utan att flytta från min underbara lägenhet och familj.

I alla fall..På tisdag ska jag till en syo här i stan och jag hoppas verkligen att hon ska komma med något som jag inte tänkt på och jag ska få en aha upplevelse. Vill verkligen det. Jag har tittar runt så mycket att jag knappt kan tro att hon kan komma med något jag inte vet. Hon kanske i alla fall kan hjälpa mig att styra upp mina tankar och hjälpa mig med att planera. Jag vill gärna läsa distans men vet inte riktigt hur det verkligen fungerar i praktiken. Måste man åka till skolan så mycket att det inte blir hållbart i alla fall. Distans..men ändå måste man åka till skolan flera gånger i veckan har det varit på vissa och jag vet inte om jag kan kalla det distans?? Distans för mig är att MAX åka in till skolan en till två gåner i månaden. Möjligtvis en vecka i streck under en termin, men inte mera. Då är det inte hållbart. Inte enligt mig för att vara distans..aja vi får se helt enkelt. :)

Lucas har sovit sen åtta. Funderar på att väcka honom och mata honom så sover han gott tills i morgon :) Tror inte att han klarar sig tills i mrogon bitti nämligen.

Puss och Godnatt..<3

Mycket att göra

Jag lever ett så mycket bättre liv enligt mig själv sedan jag flyttade hit till vadstena. Jag trivs verkligen jätte bra här. Här har jag mamma, maria + familj, sara och rickard..ulla roland emma och johanna..känns helt fantastiskt bra. Jag har alltid något att göra och känner mig näst intill aldrig utråkad längre som jag kunde göra i linköping. Jag känner att mitt liv kommer ordna upp sig alldeles perfekt. Ricky trivs också bra även om han saknar lite av sina vänner, men han har fått nya nu via rollspelsklubben som han är med i vilket glädjer mig.

Idag knallade vi till mamma men de var inte hemma så det blev en promenad till Ulla och Roland och så fick vi jätte god mat där. Hemmagjord köttfärssoppa med nybakad bröd. DE NI :) Efter det gick Emma och jag hem och fick oss en lång promenad till med Lucas. Han är så snäll min lilla parvel han är inte ledsen och följer med vart man vill att han ska följa med. Idag har han inte ens dragit en min åt det negativa hållet..min lilla ängel.

Ingen träning idag. Ricky tyckte jag skulle vila..

Mitt nya schema som ja ska träna efter är i alla fall såhär:

Måndag Core 30 minuter
                Vattengympa 60 minuter

Tisdag:    S.T.A.R.K

Onsdag:   Ledigt

Torsdag:   Core 30 minuter
                 Spinning 60 minuter

Fredag
:   Crosstrainer 40 minuter

Lördag:   Ledig

SöndagCore 30 minuter
               Gympa 60 minuter

Snart

Snart så kommer han åla eller krypa. Han ställer upp knäna men får inte riktigt upp magen..de känns som att det bar aär en tidsfråga innan :) Han vänder sig åt båda håller utan problem och igår tyckte mormor han sa mamma ;) klart han inte sa det med mening men de skiter ja i...han har sagt de och då har han det ;)

Här få rni en bild hur han försöker komma upp på benen...



Idag har jag varit med mamma i lkpg hela dagen och köpte även mig lite nya träningskläder:) Ett par långa tighta löparbyxor och ett par korta. En tröjja och ett linne :) Så fint så fint..:)

Lucas åt nästan en hel portion gröt och satt så snällt i sin matstol :) Snart ska han nog få prova på att gå i gå stolen men de tror jag att jag väntar på att han kan sitta själv först??? tror man ska de i alla fall men ja vet inte:P Känns som att de är säkrast så..

Älskar dig mamma <3

Ricky har varit hemma med Lucas idag och han är så duktig. Innan han fick lucas hade han ALDIRG hållt i ett litet barn och nu kan han göra ALLT själv..så stolt över dig min älskling!!!

:)

Jag trivdes som fisken i vattnet på både core och gympa. Stolt över mig själv att jag gick dit och stolt att jag körde både passen. AMBITIÖST!! I morgon blir det vattengympa:) Ska köra något varje dag nu för att komma igång:) Nu kör vi :) Känns inte alls jobbigt att gå ensam heller...:) SKÖNT...synd bara inte Anna bor hemma..vi hade haft så roligt..:/

Lucas ligger i babygymmet så ja ska nog lägga honom för jag tror han är jätte trött. Ricky är på rollspelskväll så ensam hemma till 22..men de kan vara skönt att vara lite ensam också:)

Snart är det solsidan..jippi :) Favorit programet såklart...=)

KRAM

Ps: i morgon bitti följer ja nog med mamma till lkpg sjukhuset för hon ska få maskin mot snarkningarna..i dag var hon akut i lkpg för hennes tans som värkte sedan igår..stackars mamma...:(:(


Sju sovare

Sju sovare, nej tack ja sover faktiskt till halv elva^^ Usch sådan människa. Jag kan sova och sova och sova..ändå trött..gahh!! Inatt sov Lucas i sin säng. Jag gav med mig och lät han ligga där trots att jag tycker det är så mysigt att ligga bredvid honom. Han sov som vanligt hela natten och morgonen med dessutom..till nio. Från tio igår till nio på morgonen. Dröm son va? ohh ja :) Vilken chock man kommer få med nästa barn om det får kolik eller liknande. nu ligger han så snällt så snällt i babygymmet. Han bruakr inte vilja ligga där längre med tanke på att han bara snurrar runt konstant hela tiden så fort man lägger han på rygg och så ligger han på magen och så blir han arg :) Igår fick han morot men de var sådär tyckte han. Iofs äter man ju inte morätter så ofta så mig gör de inget. Idag blir det nog palsternacka eller kansek fortsätter med morötter idag också.

Ska i alla fall ner till korpen idag och köra lite core..kanske ger mig på att köra lite gympa också annars kör jag lite på gymmet också:) Är taggad som fan för att börja att träna ordentligt nu inför i sommar/hösten :) Har 9 kg kvar. Inte så många cm kvar..lite kring magen, armarna och låren..men de är några få cm så nu jävlar:)

Igår kväll kom mamma pappa och emma hit :) de var mysigt efter en dag med lite sjukdom..blää


PUSSSSSSSSSSSSSS

Stolen och korpen

Idag åt Lucas en halv portion gröt i sin stol. Mysigt. Han har blivit så stor och när jag tittar på han så gråter jag nästan av glädje varje gång. Det finns nog inget mera underbart än att ha ett eget litet barn. Man har alltid någonting att göra och man har alltid ett ansvar. Jag är barngalen..längtar redan efter flera. Inte som att ja inte nöjjer mig med Lucas men det är så fantastiskt underbart att vara gravid, föda barn och se det växa..jag kan inte tänka mig något bättre. Finns det något bättre? Tror knappast att det gör det.

Här kommer lite bilder i alla fall. Och just de..jag har tecknat kort på korpen också..måste dra igång med pass också nu när ja ska bli instruktör och så..spinning inbokat på torsdagar. Vattengympa och core på måndagar och de andra dagarna är öppna för att göra annat. Funderar på att åka ner idag klockan fem och köra lite spinning men ja vet inte för jag är förkyld..:/ attans. Har dock inte fått svar från stället som har utbildningar..vet inte om det kommit fram..får ringa på måndag annars..men det är sådant som märks :)

Han älskar sin dräkt som han har fått från Frida:)

 


Tre rätters

Igår gjorde jag tre rätters till Mamma och Ricky. Det var gott:) Jag viste inte om jag skulle tycka om sparris men oj så gott det var! :) Speciellt med parmaskinka lindat runt ;) Mycket gott, mycket gott..!!!

Lucas satt för första gången i en stol också..:)





Till Angelica :)

Inlägget får tilldelas Angelica..Här får du receptet :)

Krispig marängtårta med citronkräm. Fem solar av fem möjliga :)

Ingredienser;
4 st äggvitor (noga att de verkligen INTE kommer i någon ägggula!!! )
2 dl socker
3 dl rispuffar
1 tsk smör

Fyllning:
4 st äggulor
1 dl socker
1 msk vetemjöl
1 dl vispgrädde
1 tsk citron
75 gram smör

Garnering
3 dl vispgrädde
Frukt valfri

Gör såhär:

Sätt ugnen på 125 grader.
Vispa äggvitor till hårt skum
VÄND i socker i äggvitorna
VÄND i ripspuffarna  BLANDA EJ
Grädda denna i en 1 timme 20 minuter. Kan behöver något längre. Om man tar ut den för tidigt går det inte att ta loss den från pannan så grädda gärna tills du ser att den börjar få färg och så har du liite till :)

Fyllning;

Blanda alla ingredienser utom SMÖR i en kastrull.
Vispa, sjud till krämen är tjock den får INTE KOKA!!
När den börjar bli tjock så rör du i smöret.
Låt stå och svalna innan du häller på den.

På bilden har jag även rivit lite choklad på toppen av tårtorna :)


Nu jävlar

Nu vänder sig lucas både hit och dit. Vänder sig direkt till amge när han ligger på rygg. Nu kan han vända sig tillbaka också. Det gick fort. Han gjorde de första gången igår och nu går det av bara farten. han åt nästan en hel portion gröt också så nu tänkte jag att ja ska skriva upp lite olika tider jag ska ge "mat" "välling" och "gröt" på. Så jag har lite koll för nu blir det mest OJ är klockan så mycket jag kansek ska ge han lite gröt..eller mat..eller välling..så de är svårt om man inte bestämer det innan!.

Ikväll blir det simhallen med barnen. Hoppas mamam vill föllja med mig ananrs får jag helt enektl gå ensam. Blir ju en del motion, dit simma och så gå med barnen och sen gå hem! :) Ska springa eller köra på crossen ikväll också..måste ju sätta fart nu!!! :) Har barnen på besök nu också. Svårt de där med "uppfostran" på barn som inte är mina egna..är säkert svårt sen också men det är nog i alla fall liite lättare att vara konsekvent om de är sina egna än andras???

Jag längtar efter att ha många småttingar som springeromkring och livar upp stämmningen här hemma :)


Korpen ringde...

Carina från korpen ringde mig och sa att jag kunde göra en intresesanmälan till att få gå på en riktig box utbildning..!! De betalar allt.!! bara utbildningen kostar 3495 :- detta är en möjlighet som heter duga!!

JAG ÄR LYCKLIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UT med dig kvinna!!!

Jag som skulle ut och jogga idag. Tiden spriner iväg och nu har ja ingen lust alls. Det blåser massor ute så de får bli crosstrainern istället. Aja bättre än inget i alla fall :)

Dagen har spenderats i bilen och hos mamma..<3

Lucas vänder sig hela tiden nu..men han kan bara vända sig från rygg till mage och då blir han arg när han inte kan komma tillbaka..:P

Han äter potatis och de går jätte bra :) Allt är perfekt med andra ord..! :)

RSS 2.0