mm

Mitt hjärta har en frusen inneboende med
pajat självförtroende som inte mår så bra.
Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns
allt det jag glömmer och säger att hon är jag

Vecka 31+ 1

Gravid vecka 31+1 idag alltså inne i vecka 32.



Dyr picknick

Idag har Jag, Petter och Ricky varit ute på picknick, det blev lite dyrt men de kansek de kan vara värt någon gång.
Måste åka och hämta min kamera denna vecka också, de har inte ringt så ja antar att de inte gör de utan bara skickade ut de där pappret som mamma fick hem.

Vecka 32 i morgon, alltså 31+1 De går fort fram och denna vecka blir det att gå på de olika sakerna som är inbokade. Onsdag var det någon grupp för att lära sig hur man ska träna efter förlossning för att inte bli slapp :O tror jag. På torsdag är det kuratorn den nya på UM och så på fredag är det barnmorska. Eftersom min ordinarie bm är på semester så blir det en annan, antar de bara är rutin koll så de blir nog bra antar jag.

Bild på magen kommer i morgon. Om ja orkar. :)

Bild

Tog en bild på en av kattungarna :)


Hemma igen

Hemma i Linköping igen. De är skönt för jag hade saknat Ricky men jag tycker synd om mamma som blir ensam, men hon hade Kerstin hos sig när vi åkte så jag tror nog de gick bra.

Ricky och ja tittar på den ofrivillige golfaren nu. Den är rolig.

I morgon ska ja ta ny bild på magen också men ja tror inte den växt så mkt sedan sist, mest jag som växt haha.

Denna vecka vet ja inte hur det blir med jobb etc ännu, vet inte hur jag kommer må. Ska till kuratorn på torsdag, den "nya" och så ska ja till barnmorskan på fredag. :)

vecka 32 denna vecka som kommer nu in i graviditeten! :)



Glad midsommar

Glad midsommar på er alla som läser och ni andra också förresten :)

I morse vaknade leo klockan fem..usch! iofs behövde inte jag lida för det för mamma gick upp och ja la mig igen..förstår inte hur mamma orkar! Hur ska jag orka sen haha, ja som är så lat. Iofs vänjer man sig nog ganska snabbt och man har inte mycket till val så då gör man det nog antar jag:)

Snart kommer maira, pappa, william och alexander hit så då blir det fullt hus. Jag bakde en tårta idag och tänkte göra några bakelser eller ytterligare en tårta idag..de är ju faktiskt bara midsommar en gång om året;)

Saknar Ricky men han ska ha picknick idag med en kompis så ja hoppas och tror att han får det trevligt:)

Skapligt väder, de skulle ju vara risk för regn idag så vi får väll se men ja tycker nog inte de är en riktig midsommar utan regn..som en jul utan snö? Ne inte riktigt men nästan...

Gammal bild enjoy!


Katrineholm med mamma

Nu är jag i Katrineholm och mamma pratar med Maria. Jag förstod nästan att förra inlägget skulle missförstås när ja läste de efter att ja publicerat det, de lät som att ja ville att ricky skulle med och att då maria inte kunde följa med och de var inte så jag menade, ja fick för mig att man inte fick plats där bak när barnen satt där vilket innebar bara att då skulle inte Ricky kunna följa med och så var de punkt. Ingen åsikt om det mera. Ja är glad att maria ska komma och ricky ska leka med en kompis och fika ute och dricka the och grejjer :)

I morgon ska mamma och ja handla lite till midsommarafton och ja tänkte att ja skulle göra drinkar alkoholfria och så ska jag baka en tårta med maräng och även lägga kött och spett i marinad.

I morgon fyller en viss "tant" år jag hade tänkt på en grej som ja skulle fixa men humm ja vet inte om hon vill de!!! Jobbigt:P Så kanske de "bara" blir pengar då om de var de hon ville ha, ja får försöka luska ut om hon vill de andra på ett eller annat sätt sen :) De blir nog bra.

Så grattis på din födelsedag maria!! :)

Jag är också en stolt flickvän idag. Ricky var på intervju igår efter att de ringde upp honom 3 timmar efter att vi skickat in hans CV :) Efter intervjun berättade Ricky att de varit tror de var 5 till förutom han och att alla de gick civilingenjör linjen, hade erfarenhet och en av dem hade tom varit au pair och talade flytande engelska m.m ÄNDÅ En timma senare ringer de Ricky och han får VÄLJA tjänst, SJ som han valde hade bara 1 plats vilket innebär att de måste ringt ricky först och de sa att de tyckte han gjorde ett bra val för de var de som var mera avancerat och de krävde mera och de trodde de skulle passa honom perfekt. GLAD!! Så i morgon början han och sedan är de två veckors utbildning med början på måndag. Sedan får vi se hur mycket och hur länge detta varar men mycket bättre än inget och vi är glada! Vi firade det med att äta på Spice and rise idag i Lkpg mkt gott och kostar "bara" 65 kr :)
KRAM

Jobb

Ricky ska på arbetsintervju i morgon :) Klockan nio så alla håller vi tummarna för honom :):) Jag ska följa med och så väntar ja på honom på stan och sen klockan två åker jag till Mamma i katrineholm och hjälper henne med barnen..:)

Midsommar blir att fira där uppe får se om Ricky kommer upp. Hoppas det men de beror ju på om Maria ska med upp eller inte, och det är hennes födelsedag innan så de är klart att ja vill att hon ska komma med upp men jag vet inte om hon jobbar då eller inte. Iofs tror jag att det stod på facebook att hon skulle ta ledigt? :) Hoppas det så vi kan fira tillsammans.

Det blir nog iofs inte mkt mera än grillning och så, men ja tänkte man kunde blanda lite drinkar och så kanske? Då naturligtvis alkoholfritt :) Kanske kan gå in på systemet och köpa något till pappa och maria:O Haha kunde vara roligt att i alla fall varit på systemet, iofs vet man ju inte hur de tänker om man kommer in där gravid..:S Fattar de väll att man ska "köpa ut" iofs antar ja man får köpa ut åt de som är över 20 ??

Aja, trött efter en låång dag på många sätt, även om den abra bestått av innesittande.

Så lycka till Ricky !


Trist dag

Trött idag och ja vet inte varför. Sov först till typ halv elva när mamma ringde, och efter det så gick ja och la mig vid halv tolv till halv två. Sedan har hela dagen varit extremt seg först nu som ja böjrar bli pigg typsikt när man snart ska gå och lägga sig igen. Får ont i ryggen av min säng också sover tom bättre hemma hos mamma i bäddsoffan, fattar inte varför. Var säkert uppe 7 gånger i morse mellan 5-11 bara för att kissa.

I morgon ska jag försöka komma ner på stan en stund bara för att ha något att göra. Så får ja se om de blir mamma i morgon eller på onsdag och så stannar jag väll där över midsommar och kanske någon dag till.

Har sagt ifrån jobb denna vecka som sagt så de blir nog lite nästa vecka i alla fall antar jag.

Katterna är roliga jag hittade en utanför badrummet förut:P Men de har inte varit lika livliga idag, kan bero på att vi själva inte varit det också. De tycker inte de är lika roligt då. Måste nog se till att de får börja med lite mat snart också, ställde i alla fall fram kattlåda igår till dem , men Zid tycker de är väldigt roligt att leka i den av någon anledning:S Ricky har hittat en favorit bland katterna som han kallar för tjockis, vet inte vad han har för förkärlek till de ordet och till tjocka katter, den är den största av dom även om den inte är speciellt stor. Svart med vita tassar. :)

KRam

Hemma

Hemma i lkpg igen. Skönt och jag ska inte jobba denna vecka för att se till att kurera mig själv igen. Måste bygga upp något nu igen.

Mysigt att vara hemma även om de mest återgår till de gamla vanliga, ricky vid datorn och jag vid Tvn.

OJ va katterna hade växt och de är ute på sina små äventyr till vardagsrummet men främst runt i sovrummet, får se om man får sova något inatt eller om de kommer jama massor. Mysigt.

Bilden blev inte så bra idag men här är vecka 30 och i morgon är jag inne i vecka 31. OJ va tiden går fort.



Ganska dålig bild måste låna en bra kamera sen för att ta riktigt bra bilder på de små sötnosarna.
2 tjejer och 3 killar har vi konstaterat nu. :)




Gick bra

Det gick bra att jobba idag, inte mycket att göra så mikeala och jag tittade med på bröllopet tillsammans med alla andra i baren.

I morgon ska jag åka hem på förmiddagen och har sagt ifrån jobb denna vecka. De är lika bra med tanke på att jag inte alls är på topp. Det är så onödigt att riskera något nu. Jag vill inte ha ett stressat barn. Och ja vill inte heller ha en stressad cillan..

Ska bli skönt att komma hem för jag saknar rickt såå mycket! Kan inte riktigt förstå hur jag kunde ha sådan tur att träffa honom, vist vi har haft våra dispyter och de har vi fortfarande. Men ni kan inte förstå vad vi har de är bara vi som gör. Jag vist inte att man kunde ha någon som är så lik en själv men endå gå så bra ihop. Med risk för att låta lite töntig så är du mitt allt och jag älskar dig verkligen.

Jag längtar tills vårt barn är här. Nu är det "bara" 9 veckor kvar, om den lilla behagar komma när de är sagt.



Inte riktigt samma tjej?

Inte mkt till fest

Det var inget roligt alls i Motala igår, kaos överallt och vi som skulle äta ute, dumma som vi var. Så vi åkte hem snabbt igen och åkte ner till caesar och åt pizza istället, minst lika mysigt de.

I morgon ska ja åka hem till Ricky och ja tror att ja säger ifrån jobb denna vecka i alla fall så får vi se sen.

Nu ska ja snart ut dit och jobba, känner mig inte speciellt glad, inte på grund av att ja inte trivs där ute för de gör jag men ja vet inte vad de är. Usch.

Känslan i magen e inte bra bara.

Kom på ett namn när ja låg och grubblade i morse. Nova. De tycker ja är fint.

motala

Ska in till Motala snart och gå lite och kolla om ja hittar en kavaj, vi beställde en från ellos också för förmodligen hittar ja ingen och den på ellos kostade "bara" 199 vilket ja inte tyckte var speciellt dyrt för en kavaj.

I morgon ska ja jobba 12-18 och sen ska ja åka hem på söndag, för se hur ja gör med vidare jobb denna vecka som kommer men de märks.

Kramis

igen

Ska ringa till UM idag för att försöka se om de har någon möjlighet att hjälpa mig mot mina panikattacker.
Fick de idag igen så nu kan ja inte gå till jobbet.

Hoppas de kan hjälpa mig.

skriver väll mera sen..^^

Jobba i morgon

I morogn åker jag med mamma och den som hämtar henne hem från Us och så ska jag jobba på kvällen. Hoppas de går bra med min rygg, jag har ju en tendens till att inte känna efter när ja gör något och så får ja ont när jag kommer hem och "känner efter".

Idag har ja hälsat på mamma en stund på sjukhuset och sen har ja mest tagit de lugnt med ricky. Älskar dig!

Älskar min mamma!!!

Har plockat fram/iordning lite sommarkläder till anna som hon ska kolla på om hon kan ha de till resan, men ja kom på att ja inte kan ta hem de i morgon för ja pallar inte bära de till US, så jag får fråga om mamma tar med sig de när hon åker upp till anna på söndag eller hur vi nu löser de men de blir nog bra. För ja tänkte att ja då kanske ja kan åka med henne hem.

Undra vem ja ska jobba med i morgon olivia kanske? :)

Jaja, puss på er. 

Ps: 10 veckor kvar tills ja får snosa bebis

Ont

Ont i ryggen idag. :( Fick även ont i huvudet förut idag när ja varit nere i tvättstugan med ricky. :(

Jag gjorde i alla fall amerikansköttfärspaj till middag och de blev okej för att vara första gången, inte riktigt så gott som när rickard gör de men de fick gå ner i magen som skrek efter mat.

Tänker på dig mamma!


Ska se till att det blir häftiga bilder på katterna sedan så man kan lägga ut dem om några veckor, ricky ska snacka med en kompis till honom som har en systemkamera och är duktig på att ta bra bilder :)

Får se om ja ringer till mödravårdcentralen i morgon och frågar om huvudvärken och ryggvärken också. Är lite orolig över att ja har för högt blodtryck. hmm aja..sjukskriven blir man ju inte i alla fall de vet ja ju men kanske kan få något mot de i alla fall.?

Kram

Bild vecka 29

Bild på magen vecka 29 :)

28+6 om man ska vara exakt då. Lite har hänt sedan första bilden i vecka 11 men ja har inte jätte stor mage, vilket ja får höra lite då och då..hmm..aja..de blir nog bra huvudsaken är att bebben mår bra.


Jobbat

Igår så jobbade jag 12-18 och de gick bra, de var bara städning så inga kunder. Idag är jag jätte trött i ryggen..:( Får tänka mig lite mera för och inte hålla samma tempo som ja brukar göra.

Idag ska jag hem till min älskade igen och de ska bli skönt att sova i sin egen säng inatt. Får se de kanske blir en kort visit hem för jag vet inte när jag ska jobba igen men de märks. Marita ringer i morgon så får ja se då.

Hoppas ja får jobba lite med Therese och inte så mycket ensam för de är såå tråkigt. Började en ny tjej i går och hon var super trevlig:) Roligt.

Saknar Ricky så de ska bli skönt att komma hem till honom igen.

Mamma och Pappa ska skjutsa mig för pappa är snäll och tar med sig kärran för att jag ska få slänga soffan, ett skrivbord och så ska vi slänga lite allmänt skräp.


Nya bilder blir ikväll för ja uppdaterar mig hemifrån så ni får nöjja er med gamla bilder från smultronstället:)


kram





Bm

De gick bra hos kuratorn i morse och de gick bra hos Bm också:) Hjärtat slog 140 slag per minut och måttet på magen var på sin rätta plats på kurvan 27 cm tror ja det var idag och förra gången 24. Så de verkar vara bra, lite högt blodtryck har jag vilket inte är så bra.

Med tanke på att Maria fick gravdiabetes så ska jag i morgon få göra ett test, för om jag också bär på det. Då ska man vara där kl 8.15 i morgon bitti och ha fastan sedan kl 22 dagen innan, sedan dricka någon JÄTTE sötat dryck (som enligt maria inte alls är något god) För att sedan vänta två timmar och så kollar de över blodsockret.

Jag har ju gått upp en del i vikt så ja kanske får börja tänka mig lite för hur jag äter och hur mycket jag rör på mig. De var inte min BM som tog upp de utan ja frågade själv och de är klart, de är ju ett tag kvar på graviditeten och ja ska väll upp ett antal kg till så för att de inte ska bli för tungt och för att ja inte ska få de så kämpigt efteråt kanske man borde börja tänka sig lite för.

Jag ska jobba på fredag 12-18 :) De ser jag fram emot!  Träffa alla arbetskollegor ska bli grymt roligt! Saknar er! =)
Va stora katterna blir! :) Igår tog de sina första stapplande steg ut från "boet" och de var såå söta, problemet var bara att zid (pappa) tyckte det var lite väl roligt att leka med dem och deras svansar, kunde se ganska brutalt ut men så varvade han det med att slicka på dem så ja antar de är deras sätt att visa vem som bestämmer och vem som tar hand om vem.

Bilder kommer i morgon på magen och på kattungarn! :)
KRAM/cillan

Var är solen?

Skulle precis säkerhetskopiera min långa text när ja trycker på fel knapp, jippi..nu märker ja också att de finns en ånger knapp, MEN då jag gick tillbaka till textdokumentet så finns de ju naturligtvis inte kvar!!

I alla fall, mamma hade nog svårt att sova i natt för när ja väckte henne vid 02.00 när Polly gnällde så hade stackars mamma precis somnat. Så nu ligger hon och snarkar så att hela huset skakar.

Vet inte om de blir någon biltur till borghamn idag, för de första så är inte pappa hemma vet inte vart han är och då finns de ingen till Polly, och för de andra vet ja inte hur vädret blir, och dessutom så vet ja inte om vi kommer ha lust, men de ger sig.

Antar maria också kommer hit idag för ja tror inte hon jobbar idag? Någongång MÅSTE hon ju vara ledig:O ?

Vi säger Grattis till Therese pojkvän Robin idag som fyller år också. GRATTIS ROBIN!

Igår kväll grillade vi och vi kunde knappt röra oss efter all mat! haha.

Hoppas Marita ringer snart! - så man kan jobba lite nu innan de börjar bli för jobbigt.

Hörde att treorna fick ta studenten igår för att det är tjejvättern nästa vecka. Illa att de fick sluta så tidigt. Aja skit samma grattis till alla er :)

// nu kom mormor och putte så nu FLÖG mamma upp :) Så nu ska ja gå till mamma

Hemma i Vadstena

Åkte som sagt hem till mamma igår:) Så nu är jag här och har passat på att sola lite idag, inte för mycket för ja vill inte bränna mig. Jag är så blek så ja får verkligen passa mig.

I morgon kanske vi ska åka till borghamn och ta med oss fika/mat och vara där ett tag vi får se:)
Ikväll ska mamma pappa och jag grilla och sedan ska vi väll se på talang 2010 finalen. Jag tycker de var roligt att cirkus Hanz (eller va de nu hette) gick till final för ja tyckte de var ganska roliga..mest förmodligen på att ricky tycker de och han influerade mig med hans skratt. Så ja får se vad ja tycker om dem när inte ricky är med..ps saknar honom och ja har varit borta i en dag..:S

Polly är så fin för att Ulla hade badat och klippt hennes klor i förrgår hon doftar ljuvligt och är helst len :)

Ne men annars händer inte så mycket, väntar på att Marita ska ringa från vätterviksbadet, hoppas och antar hon gör de i nästa vecka så man kan börja jobba, då går dagarna/veckorna lite fortare..87 dagar kvar..!!!

Inte ens 12 veckor..^^ om ja nu får när ja ska, jag kan ju få tre veckor innan och två veckor efter också om de ska vara så :) Spännande är de i alla fall och ja längtar efter att få snosa bebis, och framförallt, min EGEN bebis..Alice, Elsa eller Lucas :)

Kramis!

Ny frisyr NEJ

Arg för nu triva ja inte alls med håret och ja vet att de skulle kunna bli så fiint om jag gick till Pernilla på hårdesign och klippte och färgade det. Men ikke jag ska inte, för de första har ja inte alls pengar till det och ja har lovat mig själv att inte klippa av mig det! Så de blir inget med det, men de får bli lite toppning och färgning när rickard och sara ska gifta sig i alla fall :)

Skulle vara så skönt att ha en frisyr man verkligen trivs med, för ja mer eller mindre trivs i allt, blir inte riktigt nöjd någongång men ja tycker endå de är okej. Jobbigt.

Jag ska nog ha en halvlång frisyr med lite längre fram och kortare bak, tror de är det som passar mig bäst, men nu vill ja testa att ha långt mest för att ja vill se hur mina lockar och allt ser ut om ja bara tvättar de utan att göra något, för de går bara om de är långt.

Ikväll ska jag hem till Mamma. :) De blir nog mysigt. =)

Hoppas på att de fina vädret håller i sig också! :)



http://1.bp.blogspot.com/_yXIgSA0lOaI/SaMYv0IwSWI/AAAAAAAAANE/GAzl6pq4yDw/s400/t_2.jpg

tog precis bild :)


Öppna ögonen för denna värld

Idag hade Zessan flyttat ungarna igen, i bokhyllan bakom massa böcker så vi fick snällt flytta tillbaka dem igen.
Vi upptäckte då att en av de orangefärgade hade öppnat ögonen! SÅ SÖTT!!!
Jag tog en bild i går men vill inte störa de för mycket och inte med blixt och så, får ta flera bilder sedan när ja ska sälja dem. Om ni vet någon som vill ha någon/några kattungar så säg gärna till!

Jag lägger upp en hafsig bild på magen också, får ta bättre sen, måste se till att få tvättstugani dag så ja kan ha mina sköna mammatrosor nu är alla i tvätten.

Vi satt uppe på balkongen igår till halv tolv och spelade kalaha och yatzi :) de var roligt även om ricky vinner de mesta gångerna. Idag ska vi nog också spela lite men ja tror de får bli inne och kanske lite monopol.

Det blev inget med jobbet för ja fick en panikattack i går och kände att ja tar på mig för mkt ansvar och att de blir för mkt nu med tanke på hur jag mår i psyket. Jag är lite skrämd av mig själv men ja antar de beror dels på hur ja är som person men också på att jag är gravid.

Mindre än tre månader kvar och vi lägtar ihjäl oss, de börjar bli trångt där inne nu tror ja för nu känns sparkarna mycket och de är nästan obehandligt. Än så länge mår ja skit bra i själva kroppen och graviditeten, men snart blir de säkerligen jobbigt att röra sig..men vi får hoppas ja inte blir allt för stor även om bebben ska växa dubbelt så mycket till. De är så häftigt!

Kram på er! och grattis i förskott anna  :)

Om du vill ja tar bort bilden säg till :)




RSS 2.0