iphone

Jobbigt att vara utan min iphone!! Jag lämnade in den i måndags för att högtalaren i den inte fungerar som den ska. Jag saknar den..vilket i-landsproblem!

Hittar inte bilnycklarna heller..där finns också sara och rickards nycklar och ALLA mina nycklar till mitt nya hem..de är ju såklart här någonstans men man blir ändå orolig innan man hittar dem. Har inte varit iväg någonstans med dem sedan jag hade de sist så någonstans har de gömt sig. Mamma bruakr vara bättre på att leta men hon sover och snarkar..haha.

Jag skulle lsänga lite soppor och gick ut till sopptunnan. Fick en smärre chock när jag öppnade..det KRYLLADE och då menar jag verkligen KRYLLADE av små vidrigt äckliga maskar!! Vita små mördar maskar..såg ut som likmaskar :O Vet inte om det beror på blöjjorna? Har i alla fall aldrig varit med om något så äckligt. Stackars soppgubbar på måndag:O Vet inte om de ens kommer att komma hit när de ser ut sådär..?? Man kanske måste sanera:O ?? Inte vet jag..ska fråga rickard när jag får tag i dem..tog en bild och skickade till honom..kan nog kanske få in bilden här sen..men ja har ju inte min iphone här nu så de blir lite krångligare..^^

Ikväll är det kräftfiske som gäller..sitter och funderar på vad jag ska ha för bete..vi har ju alltid kört med mört men de sägs att de ska fungera lika bra med katt/hund mat eller falukorv..Måste köpa hem lite dillkronor och öl också..om vi ska koka dem sem..om vi nu får några. Emma och jag ska fiska :) Ikväll ska det dock regna tyvärr..men då kanske de inte är lika mkt folk i alla fall :O Det brukar ju vara så mkt folk att man knappt får plats och man brukar behöva lägga ner håvarna tidigt tidigt..och de tänker ja inte göra för ja e rädd för att någon ska sno dem..men som sagt vi får se hur det blir. Jag blir på något konstigt sätt nervös när jag ska göra något sådant..nervös att ja inte ska få någon plats m.m..larvigt..ja vet..

Hade tänkt att ja skulle köra lchf..var as taggad m.m..men så började jag i förrgår och insåg SNABBT att jag mår som sämst med mig själv och med min vikt när jag kör något "annorlunda"..så långt gick det..haha..trött på mig själv. Att ja ska hålla på med en massa skit..eller skit lchf är jätte bra..men ja tycker livet känns så tråkigt..mitt liv kretsar mycket kring god mat och onyttig mat eller ja äter ju hyfsat bra..men att inte få unna sig något är för mig för jobbigt även om man egentligen borde "unna" sig att låta bli..I know..kommer säkert om någon vecka med något nytt..eller också inte..:)


Varmt

Usch va äckligt de var borta i lägenheten. Måste städa i flera timmar!!..:( Hoppas att allt känns bättre när jag får i ordning..om ja får i ordning..eller de är klart ja får men allt känns skit bara..usch.

Idag är det varmt..AP varmt. Jag tycker egentligen om att de är varmt..men ja har ju gäran gjort klart i lägenheten och de är för varmt för att stå där och gno. Trist nog.

INte mkt pengar kvar på kontot när man måste betala för adressändring över 400 spen..igen..trist..och så handalde ja på ikea igår för 1700 kr och då försvinner pengarna snabbt. Iofs fick jag mycket för pengarna och ja hoppas att jag inte behöver köpa så mycket mera :) Det kommer nog bli fint det tror jag. Måste fixa en dammsugare och mopp dit också men ja får väll ta den ricky och ja har så får han ta den han hade när han bodde själv om den fortfarande funderar. Jag vill ha en ordentligen så ja vet inte om ja ska snacka med pappa och kanske köpa några rengöringsgrejjer där istället..vi får se helt enkelt.

Kanske ska åka och bada idag..och ikväll är det bingo men jag vet inte om jag ska gå..vi får se. Ska även flytta mina kära katter sen också..hur nu det ska gå..zessan är ja inte orolig över..men zid..hur ska han kunna npassa sig när han har tre stora kattvänner där borta på hertig johans..kanske får fråga maria om hon vill ha honom :O men jag vet inte vi får se..tror inte de vill ha katt...iofs har han inte varit inne en enda natt på typ 3 månader..så jag tror inte att han är i vägen..^^

Lämna in

Köpte en sladd på netonnet för att kunna ladda min dator. En sladd med massa olika storlekar så att någon ska passa just min dator. Den har glappat sedan ja fick den och den fungerar inte alls bra så tänkte åka tillbaka idag och se om det finns något annat annars så får ja nog köpa en original sladd. Kan inte hålla på såhär. Funderar också på att köpa mig en stationär dator på avbetalning för att alltid ha en backup...men jag vet inte om jag vill lägga pengar på det.

Idag vaknade Lucas ovanligt tidigt vid halv sju..^^ så nu är han lite trött igen så han ska väll få sova en stund snart. Han skä följa med till ikea idag så jag hoppas han sover gott i bilen annars :) Anna och jag ska åka så vi är där runt 10. Skönt att komma hem skapligt också.

Sedan ska ja städa och fixa i lägenheten ikväll. Får nog inte dit soffan och tvn fören på onsdag eftersom att pappa har bridge idag och i morgon är det bingo. Tror inte att anna vågar köra släp men vi får se. Jag vet inte hur jag ska få ut soffan och tvn från mammas hem eftersom de tydligen bara är reglar i huset..

RSS 2.0