Starbucks...

Tittar på postkodmiljonären och han har sista frågan till miljonen nu..spännande..svaret på denna fråga är B..han ska byta fråga nu :)

Kommer inte ha internet på ett tag nu..för vi ska flytta nu..eller vi håller på..inte mycket kvar..lite saker..ett släp till me dde sista..:) Kommer bli såå fint.. :)

Lucas sover i vagen nu och han ska sova i nya lägenheten med oss inatt:) Ska bli så mysigt :)

Nu ringer han en vän den där miljongubben ;)

Detta kommer bli bra... :)


Duktig

I går var vi på ikea och shoppade upp de sista slantarna, fan va fint vi kommer få det i vår nya lya :) LYX, massa fina julklappar köptes från mamma också =) mysigt, hann inte med allt för maria skulle till jobbet men vi hinner köpa de sita på torsdag då mamma ändå ska in till linköping:) Lucas var en ängel och sa inte ett knyst, först sov han flera timmar, åt och sen låg han och ittade på saker i vagnen, efter det bar rickard honom lite så gulligt..:) Han är för go. Inatt har han sovit hela natten, eller ja fick stoppa i natten ibland..tror han drömmer lite otäckheter? Han åt vid 22 igår och sov till 8 ;) SKÖNT. Idag ska ja packa packa och packa, i morgon eller i övermorgon får vi lägenheten och oj va lycklig jag är. Ska bli så roligt och så skönt. Uteplatsen ivår kommer vara helt underbar, dessutom så fräscht!!!

Bilder kommer så fort jag kan :)

Idag började jag men baby semp2 också, några dagar för tidigt, hoppas att det går bra med magen bara :) Lilleplutten...<3


Älskade Lucas

Det gick bra idag och det gick även bra för Ricky :) Skönt.
Jag fick tag i syon och de skulle kolla över om min info fanns sparad så jag inte behöver gå om basgruppen, det blir nog en sjuksköterska av mig trots allt.. :) Känns bra. Tror det är min grej när det väl gäller, jag menar de finns så många olika inriktninar sedan.

Var hos en ssk idag och hon tyckte jag skulle börja äta enligt isometoden så nu ska jag prova det så ska jag träffa henne den 22 igen så får vi se hur det har gått. Känns bra, vet inte så mkt om det ännu mer än att de är lite mindre strikt än GI och de är egentligen ingen diet utan mera en livvstil och ja äter nästan exakt så nu så de blir inte mycket skillnad för min del så de blir nog bra. Jag uppdaterar mig här som vanligt så hoppas vi detta går bättre än lchf ^^

Tänkte fixa kycklingspett med broccoli, blomkål och någon god dipp till det till idol ikväll mys.

Nu ska jag göra välling, önskar mina tuttar var fulla med mat...:/
Ps: min son har fettvalkar och jag älskar dem...de finaste jag sett. t.o.m. hans dubbbelhaka älskar jag..Jag älskar hur han tittar på mig, hur han skrattar och hur han ler. Jag älskar honom så mycket att det gör ont i mitt hjärta. Jag brukar titta på han när han har somnat, pussa han på kinden hålla min kind mot hans och gråta några tårar som rinner ner på hans lilla kind. Åh om han bara viste hur mycket jag älskar honom. Jag är nog världens lyckligaste. Det är verkligen underbart att vara mamma och det tror jag alla om är det kan hålla med mig om. Förstår inte hur man kan göra sina barn illa på något sätt. De är underbar, oskuldsfulla och så otroligt charmiga.

Speciellt min lilla Lucas <3









kiss i sängen och ha det bra ligga lite och fundera, varmt om stjärten som en sommardag jag tror jag kissar lite mera

Mysigt. Vi var på 3 månders  koll + sprutor i förrgår och de gick verkligen toppen, vist skrek han lite när han fick sprutan men efter det ingenting. Jag fick med mig en lugn gosse hem ingen feber och sov så bra på natten. Jag skulle ringa syon nu precis men då har hon inte tid för än klockan 10 och då kan ja inte ringa! GAH! Hoppas hon är kvar när jag kommer hem från Motala så jag kan ringa då.

Vi ska flytta in redan nästa vecka och jag är lycklig. Den är så fin lägenheten och jag tror jag kommer att trivas hur bra som helst. Problemet är bara att jag har ont i min axel och kommer ha skit svårt att bära och lyfta..:/

Aja nu bär de av mot motala, mormor är barnvakt <3 tur vi har henne :)


Buckla

Igår skulle jag hämta maria och skjutsa henne till jobbet. Hon skulle börja 22. Jag skulle låna pappas bil och skulle köra ut den ur vår infart. Det var ganska mycket snö så jag kom inte ut från infarten först men jag insåg ganska snabbt att om jag kör åt höger och sedan tar lite fart så kommer jag ut. Jag gasar därför till lite extra. DUNK rakt in i vår bil som var helt jävla felparkerat rakt bakom vår infart (visserligen jag som ställt den där) HELVETE vilken jävla smäll. Dragkroken rätt in i bilen..de ändå positiva med detta var att de var vår bil och inte någon annans eller ännu värre..en människa...bild får ni kanske i morgon så ni kan skratta åt min jävla klantighet...

Julmiddag

Idag är mamma och pappa på julbord arangerat av msiel, jag sminkade mamma och gjorde henne fin i håret så hon var tjusig när jag körde bort dem till brandstationen där de skulle gå på bussen som skulle ta dem till medevi brunn :) Kvällen har spenderats hos Maria och Mattias och ätit taco de var gott men ingen av oss var speciellt hungrig men ja åt ändå..

Lucas ligger och snattrar i sin korg, han borde sova nu men de gör han ikke. Jag ska skjutsa maria klockan 21.30 till motala så jag är väll hemma vid 22.30 och hoppas då på att han vill äta lite så han kan sova hela natten. Inatt vaknade han nämligen 4 men de berodde på att ja matade han vid halv åtta igår och då klarar han sig inte till morgonen. 

I morgon händer inte speciellt mycket, mamma ska till lisseberg om hennes mage orkar med det (hon hade problem med den idag, hon sov inte inatt så kan ha med det att göra). 

Har mått skit idag över vikten...magen..armarna...varför kan man inte bara njuta av livet..?? FAN 

Ps: vi har fått hjälp av socialen med pengar..denna månad lite över 4000 och nästa ska vi få hyran betald och så ska man klara sig på typ något på 7000 sen så ja tycker de verkar helt okej. Antar ju att ja inte kommer börja plugga nu till våren..även om ja vill de men ja vill hellre umgås med och se till att lucas och ricky mår bra.

//Cillan

En tjurig grabb för ca en vecka sedan :)


Sur

Idag har jag varit på skit dåligt humör. Trött och irriterad på det mesta. Huset var inte lätt de kan ja lova. Fy. Nu vill inte lucas sova han har också varit gnällig idag. Väntar bara på att han ska få någon tand med tanke på hur mycket det verkar klia i hans mun stackarn. I morgon ska vi som sagt till bvc och ta sprutor. Hoppas det kommer att gå bra. Jag längtar till man får börja ge han lite gröt m.m börjar bli så trist och tråkigt med denna välling.

Vet inte hur jag ska göra nu i vår heller. De på soc vill hjälpa oss ekonomiskt så att ja inte ska behöva plugga och så ricky ska få hjälp men ja vill komma igång med mitt liv. Känns som att jag bara går och väntar på att mitt liv ska börja. Jag vill tjäna pengar och göra något meningsfullt. Klart att jag vill vara hemma detta året med Lucas men OM jag inte kommer igång nu till våren så blir det svårt att börja i höst för då finns det inte arbetsterapeut distans. Flytta känns inte akutellt om ricky kommer få hjälp här och det är jobbigt att behöva söka bidrag någon annanstans lider tillräkligt mycket av detta. Jag trodde aldrig att jag skulle behöva ha hjälp av socialen, men man klarar sig inte utan pengar..jag har bara föräldrapenningen som genererar 4300 i månaden cirka. 1050 barnbidraget räcker knappt till mat och blöjjor det är skit dyrt framför allt med maten. Så ledsen att jag inte kan amma, finns såklart fördelar men mest nackdelar..:(

Allt i mitt liv känns så instabilt. Jag vill ha trygghet..fan.


RSS 2.0