?????

Kanske???

Är det såhär det känns? Hjälp....
Vi får se..återkommer...stressa inte upp er nu..de ska inte jag göra..


Domnat

När jag ligger på rygg så domnar mitt ben, av läskigt.
Funderar på om man skulle investera i en bärsjal men ja ska nog testa med bärsele först med tanke på att jag har det hemma.

Händer fortfarande inget i magen, jag LÄNGTAR EFTER DIG KOM UT NU!!!! :)

I morgon ska ja följa med mamma maria + barn till busfabriken, får ja nått att göra i alla fall..

 

//CILLAN


Uttråkad

Kan nog knappast bli mera uttråkad än vad jag är just nu. Jag har ingen ork att gå ut och gå eller för den delen hitta på något. Det är jobbigt att sitta, det är jobbigt att stå och de är jobbigt att ligga. Börjar bli tråkigt att bara gå och vänta även om jag bara gjort det i några få dagar (innan hade jag körkortet att fokusera på) nu har jag inget.

Ricky spelar och ja glor i väggen, och går in på samma hemsidor om och om igen. Ja men hitta på något då tänker ni, men vafan ska man hitta på när man inte orkar göra något?..

Har dessutom tvätten och de är tillräkligt omständigt att behöva knalla ner dit tre gånger..

INGEN POSITIV CILLAN IDAG INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Förlossningen

Blev en tur till förlossningen för min huvudvärk. Allt var bra så vi fick åka hem när de lyssnat på barnet och tagit blodtrycket:) Skönt de. Nu vill jag bara att de ska sätta igång, kommer bli en jobbig väntan fram tills den dagen de sätter igång det..Jag har mamma sjuka också...hoppas hon kan komma och hälsa på mig.

Läskigt bara att vara där på förlossningen..kändes skrämmande..usch usch..men men ja längtar i alla fall..:P




Huvudvärk

Aj mitt huvud värker..inte roligt alls. Vaknade upp på helt fel sida av sängen så jag var inte på humör i morse. Då är det tur att man är själv hemma så att ingen märker av det..^^ Städare igår så det är skönt att vakna och veta att man inte behöver ta itu med det i alla fall.

Jag kan verkligen inte fatta att jag har fått körkort, jag vet att jag tjatar men för tre veckor sedan satt jag nere på tornby och övade på att växla..detta är helt sjukt. Nu har jag inte kört någon bil sedan uppkörningen och jag är bra sugen på att ge mg iväg men det får vänta. Har man ingen bil så har man inte.

Jag kan inte heller förstå att vi snart kommer att ha en liten bebis här hos oss. En LIVS LEVANDE INDIVID som VI ska uppfostra och ge all vår kärlek till. Barnet kommer få de bästa föräldrarna, de vet jag. Om det är något jag är kaxig och har självförtroende på så är det att jag kommer att bli en förjävligt bra mamma. =) Barnrumpa!!!

Jag längtar till att det ska sätta igång..funderar på att springa lite i trappor eller gå en långpromenad sen, va tror ni? Hjälper de??? :) hihi Vi får se...:)

Ricky tog en grym bild på katterna igår; Enjoy!

Nu vill jag ha en bil!

Har varit sugen på att köra bil idag. Skulle varit toppen om man haft råd med det men de får dröjja till någon av oss har en fast lön på över 10 i alla fall..

Idag har jag inte gjort så mycket mer än städat. Nu e jag skit trött så de blir nog sängen snart...

Tagit lite bilder med systemkameran för att försöka lära mig något...så ska sitta lite i photoshop i morgon:)

KOM UT NU!!!!


KÖRKORT

Mitt "hemliga" projekt är avslutat.
Klarade teorin och uppkörning idag. För att skryta, på första försöket, även om jag verkligen inte trodde att jag klarat mig när jag hade kört klart. Jag missade tydligen en buss, jag körde för långsamt i början och så tittade jag inte bakåt när jag packade på parkeringen, men de gick vägen. Jag blev så chockad när han prickade i godkänt, jag har fortfarande inte förstått det. Är jag vuxen nu??

NU JÄVLAR ÄR JAG VUXEN...!!!


JAG HAR KÖRKORT!!!

ÄR JAG LYCKLIG?? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Har jag förstått detta?? NEJ

NU kan bebben komma :D

Nu gråter jag också.

Förvärkar och skit bra tv program?

Är det skit, eller är det bra att de är fångarna på fortet ikväll?
Jag kommer så väl ihåg när jag var liten och familjen samlades för att titta på detta program, jag var visserligen inte själv så intresserad av att titta på det, jag var mera intresserad av att retas med de som faktiskt försökte höra något på tvn..haha.

Jag har ganska mycket förvärkar och hoppas att förlossningen kommer igång i denna vecka. Inte i morgon dock för då har jag inte tid till sådant tjafs:) Då har vi viktigare saker att ta oss för. Mamma kommer hit med systemkameran och vagnen..:) Så i morgon kväll ska jag ta en massa bilder och lära mig kameran så gott som de går så att ja sen kan lära ricky så han kan använda den under förlossningen när jag har annat att tänka på:)

Kattungen duschar..de måste vara fel på honom. Ska inte katter vara rädda för vatten? Jag vet inte vad vi gör med våra katter men de blir verkligen inte som alla andra tråkiga katter som springer omkring och bara tror de är coola, våra ÄR coola. Fan va avis ni är!! ;) moahahhaha

KRAM

Len hy

Jag satt och höll uppe huvudet med handen och kände på min kind, va len jag är! HAHA. Jag har aldrig haft trälig hud, men lite små skavanker och sådant har de alltid varit där, men ikke nu! :) De är bra.

Fick ett mail igår om kattungar, frågade om vi hade någon kvar. Det var med gråten i halsen jag skrev och skickade bilder på "tjockis". OM någon vill ha honom kommer det bli extremt tufft att lämna bort honom. Han sitter nu och tittar på mig här vid datorn. Han är så söt och underbar. Jag vet dock att det är bäst både för honom (kanske?) och för oss + barnet att han får ett annat hem, men det skär i bröster i alla fall. Kan han inte vara lite elak och riva och bitas och kissa inne så jag tröttnar på honom? Eller också inte..^^

Får se om mamma kommer hit ikväll/i morgon bitti, hon ska nämligen till läkaren i morgon och prova ut sin tandställning (som hon ska ha på natten mot sömnapné) tror jag det heter i alla fall. Så tar hon med sig systemkameran :) och vagnen. De blir nog kanon!

KRAM


Bild

Nu har magen sjunkigt ner ganska mycket. Det kan ni se själva på bilden...Jag har ganska mycket förvärkar så jag tror nog att de kommer att komma igång nu i veckan...:)

Ps: jag är fattig och har trasiga mamma trosor^^ haha

En ny hobby hade suttit fint.

Jag är skit glad för jag ska få låna familjen linds systemkamera över förlossningen :) Mamma ska ta med den hit på tisdag när hon varit hos tandläkaren :) Skit glad, nu kan ja har en liten annan hobby ett tag också om jag har tråkigt. Jag tycker de är jätte roligt att ta bilder och framförallt att sitta i photoshop, kan sitta i timmar med att inte göra någonting egentligen. De är skumt..^^ hade önskat man hade haft råd till en egen men nu kan jag låna denna någon vecka i alla fall. GRYMT snällt!!!

Idag kommer mamma och pappa förbi (polly också) så vi kan åka och handla. Ricky hade en idé om att åka till lidl också, så kanske om vi hinner först åka till lidl och kolla utbudet för att sedan handla de sista på Willys:)

Det händer nog inte så mycket mera idag vad jag vet om.

Vecka 40 i morgon. Alltså 39+1. Inne i sista veckan, innan jag går över tiden. SHIT!!! De kan verkligen komma när som helst, varje kväll tror jag som sagt att de ska sätta igång haha. IKKE! har en tid till bm den 31 och då ska vi snacka om igångsättning och man går inte längre än till 42+0.

KRAM

Korgen

Mamma kom hit med den fina korgen som jag vunnit på tradera:) Bild kommer när jag bäddat den och det ska jag göra så fort jag tvättat sakerna till den :) Mys pys...:)

Tänkte jag skulle höra med Roland och Ulla om jag får låna deras systemkamera vid förlossningen..skulle vara roligt att ta de första bilderna med en riktig kamera...:)

Jag tänkte försöka göra om min blogg idag också, får se om jag får låna Rickys dator eller om jag får sitta vid min dator och trixa, men det löser sig :)

Vi såg en film igår som jag VERKLIGEN INTE rekomenderar!! "Låt den rätte komma in" fy så dålig, själlös som ricky sa^^

KRAM


Hur orkar hon?

Nu är Zessan igång, hon löper nog? Hon stryker sig mot allt, har knällt konstant i cirka 30 minuter och trycker upp rumpan mot zid..att hon inte har lite vett i skallen! Hon har precis fött 5 katter och nu vill hon ha mera. vilka drifter de har! Tur vi inte drabbas av liknande. Funderar på om man kanske skulle kastrera henne också. Vi har ju en liten misse kvar här hos oss som också måste kastreras så de blir lite dyrt bara. Måste de så måstes det..antar jag.

Ne nu ska ja fixa mig lite. Skriver kanske mera senare:)
Kram

Huvudet är fixerat

Jag var hos BM idag, Ricky försov sig och kunde inte gå till jobbet så han följde med mig. Snällt:) Huvudet hade fixerat sig nu, skönt de :) De kan komma när som helst nu och jag bara går och väntar!

20 kg^^ usch va ja kommer få kämpa efter förlossningen!!!

Allt annat var också bra, hjärtslagen 150 slag per minut och det lät fint sa hon. Så nu kan vi slappna av lite. Jag har en tid den 31 och om jag kommer då kommer hon göra en undersökning och i så fall "reta" någonting som kan göra att de sätter igång sen, men jag hoppas att jag slipper det känns inte allt för roligt faktiskt.

Mamma och maria + barn är på high chaparall idag. Jag vill också hitta på något men vet inte vad..

Nu måste jag ta ut lasangen ut ugnen!!

KRAMIS

stormsteg

Det närmar sig med storm steg och varje kväll tror jag att de ska sätta igång. Det gör det inte.
I morgon ska jag till BM klockan 11 och hoppas att allt som vanligt är i sin ordning. Det tror jag också.

Jag bjöd på en babykorg igår, jag hoppas verkligen jag får den, köpte även lite till den även om ja inte får den kan ja ha lakarna och de i vagnen i stället. Mamma bjöd på en sykorg också:)

Onsdag idag igen..livet på bb, jag tyckte de var nyss men de har gått en hel vecka sedan sist helt sjukt galet vad tiden springer ifrån mig.

Finns så mycket man saknar, fast endå inte..svårt att förklara vad jag menar. Nu ser man alla som börjar skolan längtar jag lite till det. Jag längtar efter Angelica, Mikaela, Alexandra, Frida, Therese, Therran..ja alla vänner som ja inte träffat på ett tag helt enkelt..^^ De kanske kan bli lite ändring på det sen när barnet kommer för då har de en anledning att komma hit och ja en att åka iväg..:)


En kompis till Ricky målade en as cool bild på nån minut..^^ :)
KRAMIS

trött idag

I morgon kommer de och hämtar skäldpaddan, sen har vi bara en kattunge kvar..så säg till om ni är intresserade annars kommer han bli kvar här.

Jag är såå trött idag, och har huvudvärk som fan..antar de beror delvis på vädret?..

Funderar på att bara ta någon pirog till kvällen..orkar inte laga mat idag..ricky lagade tacopaj till middag och han ska typ inte äta mera idag har han sagt så då orkar inte ja heller:P annars gör ja nån wook eller nått sådant..

aja...puss kram

Borde byta header..

Jag har en fruktansvärt tråkig design på mig blogg. Orkar dock inte fixa och trixa med den för ja är dålig på det och då tar det så lång tid! Jag tittar på 16 and pregnant och gråter lite. Så sött när bebben kommer ut. Jag har lite förvärkar då och då men inga som gör ont som tur är :)

Mindre än två veckor kvar nu också..helt sjukt...ni ska få en bild på magen också.



Ricky åkte precis hemifrån med kattpengar och skulle titta på en ny data stor...han e i stort behov av det tydligen. Förstår honom iofs med tanke på att han sitter vid sin dator cirka 6-10 timmar om dagen..^^...jag får sitta i soffan..nerklämd med datorn i knät istället^^ men de får duga åt mig..^^ ja har inte ens ett databord^^ skulle också vilja ha ett..men de får inte plats tyvärr..

De är tomt här med "bara" fyra katter. De är nämligen inte speciellt busiga katter kvar..zessan och zid gör inget väsen av sig och tjockis är bara jobbig när man ligger i sängen och vill vara ifred..^^ :P

KRAM

Såld

Vår tjej blev såld idag, så hon följde med paret hem till norrköping. En Norrköpingskatt med andra ord. Det blir nog bra. Nu har vi bara tjockis och silvris här hos oss. Silvris åker hem till sitt nya hem på onsdag och då är de bara zessan zid och tjockis kvar.

De bubblar och surrar och rör på sig för fullt i magen..kanske ska ta en bild på magen också. De förändras inte så mkt mera nu känns de som. Massa bristningar..^^ men de får ja ta.

Har varit hos Anna i helgen och de var mysigt även om de var VARMT som fan. Fick panik i går kväll då de var EXTREMT varmt och ja kunde knappt andas, viste inte riktigt var jag skulle ta vägen.

På torsdag är de sista besöket hos BM innan BF. Har en tid den 31 också, men de får vi hoppas att ja inte behöver gå på. De är då hon bokar in en tid för igångsättning om ja inte kommit igång av mig själv vill säga. Jag vill att bebben ska komma om två veckor, den helgen, de skulle vara mysigt om den kommer då den ska komma så att säga:) Men den får komma när den vill bara den är frisk!!

Jag är lite orolig för förlossnignen nu, och ja oroar mig över massa små saker som att de ska vara något fel, eller att de ska hända mig eller barnet något..men ja antar att de är vanliga tankar? Ja har ju knappt varit orolig alls innan så ja antar att de är vanligt....

KRAMIS

Är i katrineholm över helgen.

fick ett mycket trevligt mail igår från en tjej som ville ha en katt. Så hon ska komma i morgon och titta. Får hoppas hon tar vår hona så att vi bara har vår tjockis kvar. Han e ju vår ögonsten. Dock hade de allra bästa varit om alla katterna hade blvivit sålda.

De var och hämtade den första kattungen igår och jag kunde inte låta bli att gråta en skvätt, trots att jag inte ens var hemma då han lämnades bort. Hoppas att det går bra för den lille skiten och att han får ett toppen liv. Jag är så blödig och höll på att börja gråta nu igen. USCH!

Var nere på stan med mamma och anna precis, köpte mig ett par pyamas byxor jätte sköna. Nu fattas bara överdel så jag kan ha att sova i på bb sen. Jag längtar...! Har lite känningar men inget som känns mer än att man hinner fundera en kort stund. Jag tror att jag kommer märka väldig skillnad när de sätter igång på riktigt. Kommer nog få en aha upplevelse då..:) (då inte åt de positiva hållet haha)

Åker i alla fall hemi morgon förmiddag, ska då även få lite hjälp med städningen, jobbigt att göra de ensam med tanke på att jag har så svårt att böjja mig ner..måste köpa mer kattsand också, snart även mera kattmat, men denna gång kommer säcken räcka extremt mkt längre när vi inte längre har 7 katter att ta hand om!

Oj nu kurrade det i magen, trots ja har ätit idag..har varit lite illamående, hoppas ja inte blir sjuk bara..

KRAMIS

Nehepp

Nej hon ville inte ha henne för hade tydligen redan hittat en annan katt. Typsikt..aja..får vänta och hoppas på napp..

Ska snart sova tror jag. Funderar på att åka upp till katrineholm fre-lör ska snacka med mamma om det först får se om hon har lust att stanna så länge..inte säkert men vi får se.. :)



Trött tjej

Jag är allt en mycket trött tjej! Jag är uttråkad men jag orkar verkligen inte göra någonting åt det. Mina ögon värker trots att jag har sovit tillräkligt. Fick ett nytt mail om den ena katten så ja hoppas!!!! hoppas hoppas hoppas...

Ricky spelar och jag tittar på tvn, kul liv!!! haha

visar lite bilder som jag tog på katterna idag:)

Tjockis..^^

Jag är allt en tjockis nu, och de stör mig. Jag vill inte vara det. Oavsett anledning, det är inte roligt. ORdet är inte roligt någonstans..de klingar inte speciellt bra i mina öron. Framförallt inte i mina ögon. Känner mig lite nere. Tittade på bilder på från bröllopen (som förövrigt var helt bedårande fint) och jag mår verkligen illa av att se mig själv. Det är som att jag ser den cecilia som jag alltid ser inombords, nu faktiskt är där på bilden. I vanliga fall får jag lura mig själv men nu är det ett faktum, jag är en tjockig. Jag vet att jag har en anledning, och att jag kan skylla på det men de är endå jobbigt. Är väll inne i en period antar ja. De är inte många veckor kvar nu i alla fall....

Som sagt bröllopet igår var jätte fint och de innehöll de man kan förvänta sig av ett bröllop på ett positivt sätt. Så även om jag och ricky gick hem runt 22 så var vi mycket nöjda och jag hoppas att Rickard och Sara hade en dag de SENT ska glömma (om ever?).

Nu sitter jag i vår lägenhet igen, här vid datorn, som vanligt...finns inte mycket mera att göra när kroppen inte orkar göra något vettigt.

Så en liten deppig kväll..^^

Ps: ingen som vill ha en katthona eller katthane???

kramis..

Grym bild

Hittade precis två stackars katter som varit instängda i garderoben haha^^ jaja de kom ut nu..

Tog en GRYM bild på zessan precis...hehe sötnos. Fick ett "arg" mail av den personen som ja trodde var oseriös men de verkar ha blivit ett missförstånd! Tråkigt. Men de var en tjej till som frågade om katterna nu så vi får se....:)

Allt gick bra hos BM idag:) Mycket skönt :)


Pappan är inte sämre han

SVETTIGT

Var nere på stan en stund för att köpa byxor till William och Alexander. Hittade direkt på H&M så de var skönt. De ska ha de på sig på bröllopet.

Jag har ju köpt en annan klänning som jag ska ha på bröllopet som jag trivs mycket bättre i än den jag hade köpt på K-kås, för den satt itne lika bra nu som den gjorde när jag köpte den. (kanske förståligt iofs) min kavaj kommer jag kunna använda endå så den kommer inte vara ett onödigt köp de vet jag:) jag tycker de ska bli roligt att få se hur fina de är och kommer säkert skvätta en och en annan tår i kyrkan. Själva festen sen får vi se hur det blir blir nog mera gråt av skratt i så fall :) Mamma och Kerstin kommer och hämtar oss i morgon :)

Ska snart packa BB väskan också, hade gjort lite grann innan men jag vill ha den helt klar nu när jag har de mesta hemma. Köpte ju blöjor och bindor så ja tror ja har de mest viktiga. Ska se till att filmkameran kommer med också!
Skulle önska jag hade en systemkamera..men men så är det, de får dröjja så länge.

Ricky har varit helt otroligt duktig idag. Han har varit ute och gått över en timma med en 10 kg väska med sig, (hantel) från robert. Idjut skulle jag säga men han kom ju fram, ja orkade knappt lyfta väskan^^ fy fan. men motion fick han i alla fall :)


Kramis..

förtrollad

förtrollad av "tjockis" (vår favorit kattunge) lukt. Han luktar så gott att jag kan ligga i timmar och bara lukta på honom, underbart. Mysigt, fantastiskt. Om vi ska behålla honom? förmodligen. Kan inte göra så mycket åt att andra inte ser hans underbara charm, känner hans underbara lukt och hans perfekt mysiga och gosiga päls. En perfekt blandning mellan vår super mysiga zid och vår vackra dam zessan som dessutom höll på att hoppa ut genom fönstret i morde. Jag höll på att få en panik attack så Ricky ryckte in i sista sekund, då jag blev helt handlingsförlamad av att se min ögonsten stå på fönsterbläcket utanför...

Hon som var här igår tackade nej till spräcklis för att hon sa att hennes pojkvän inte var övertygad om att de skulle ha katt (han var inte med) men förmodligen föll de inte så pladask för henne som vi har gjort för dem. Hoppas på bättre lycka med någon annan köpare.

KRAMIS

:)

Var en tjej här idag och tittade på "spräcklis" och hon verkade mycket nöjd, så hon skulle höra av sig senare idag. Hoppas på att hon vill ha henne för hon verkade seriös och bra. :)

Annars händer inte så mycket jag är trött. Fick hem lite saker till naglarna idag och så ska ja kolla med mamma om hon kan följa med mig och köpa de sista sen nån dag nu innan eller om ja ska göra de själv :)

Bröllop på lördag och de ser ja fram emot, fast ja blir lite nervös för de är så mycket folk och så mycket folk som man känner..(konsitgt^^ ) aja, de går nog bra.. ^^ Ska åka hem på fredag eftermiddag när ricky slutat jobbet, måste se till någon som kommer hit och matar katterna också, mend e löser sig nog alltid.

Saknar mamma också!! 



Saknar min snutteplutta också!

fan

Fan fick ett mail om att hon som skulle ha en hona och en hane har ångrat sig. Sur..^^ Någon som är intresserad??


RSS 2.0