Pappa på riktigt

Idag efter mycket turer så fick vi skriva på föräldraskapet, skulle skrivit på det i linköping egentligen så därför det krånglade lite men nu är det gjort så nu är Ricky pappa även på papper. Känns skönt att ha det avklarat. De var mycket trevliga så det tycker ja var bra. Idag har jag sovit ganska mycket. Jag har en underbar unge som sover från 22 till 07.30 så jag förstår inte hur jag kan vara så trött?? Man blir kanske trött av att vara på ständig vakt och även om han sover så är det inte säkert att jag sover så bra för jag vaknar av minsta pip från honom eller polly. Idag har jag även börjat lite smått med huset jag ska gå in stenhårt för detta! Jag tycker de är skit roligt men jag tror inte det blir lika roligt när man inser att man har tagit vatten över huvudet som jag tror att jag har gjort. Om det inte är en tävling så går ja inte in så hårt för det vilket innebär att de inte skulle kunna bli så bra. Funderar på att baka lite mera EGEN pepparkaksdeg också för de blir svin dyrt med färdiga..har redan köpt tre smetar och det har gått åt två bara till en liten liten del av huset..:S Inte så svårt förhoppningsvis. Ska nog göra det i morgon tror jag:)

I morgon händer det ingenting SÅ SKÖNT. På torsdag ska vi till bvc för lite vaccinationer osv. Spännande att se hur mkt han väger nu, han är en riktig klump och OJ va de kliar i munnen på honom han kör med handen så långt in att han nästan klöks. Jag får ta mitt finger och böjja de så han får bita på det, de tycker han om. :) Ont gör de men vad gör man inte?? Tänkte på det idag. Jag hade nog gjort vad som helst för honom..man förstår inte vad kärlek är innan man får barn ja säger bara det. <3


Bakdag

Jag har bakat lussebullar idag. De blev goda även om de blev lite smaklösa men jag tror att de flesta smakar ungefär sådär.

Vi ska ha en tävling inom familjen: vem som kan göra de bästa pepparkakshuset..:)

kanske uppdaterar mig sen igen är lite nere nu..</3


Sötnosen

Har laddat upp en massa nya bilder på facebook så ja lägger bara in någon bild här. Gjorde sushi igår..de var gott =) Idag skulle mamma maria och mattias åkt till ullared men de var så dåligt väder så de stannar hemma får se om de åker på torsdag i stället. I helgen blir det antagligen katrineholm om vädret tillåter det jag måste ha nya kläder till lucas för han växer så det knakar. Jag har lite ont i magen..:( Tränat på crosstrainern idag också blev visserligen bara 30 minuter idag..men ja fick så ont i magen..:(

Mindskat i mått från start (10 oktober) i cm:
Arm - 1
Midja - 8
Navel - 18
höft - 4
rumpa - 2
vader - 1.5

Känns helt okej :) Går åt rätt håll :)

Sova

Nu sover Lucas hela natten. Vilket mönsterbarn han är. I morgon ska mamma maria och mattias till Ullared så ja ska vara barnvakt. Ett jävla helvete om de ska snöa att gå med de till skola och dagis men men de får gå. Det handlar ju bara om en dag.

Skriver mera i morgon och bilder som ja tog på lucas idag:)

Örebro

Åkte till Alexandra igår, förfest hos några killkompisar till Alexandra i en trång liten mini etta där de rökte inomhus så jag STANK rök. Ajajaj. Trevligt fram till typ tolv då jag var så extremt trött men Alex ger sig inte i första daget så det var bara att dansa på. Ikväll blir det också utgång, lite dyrare ikväll då de tar inträde. Ska dock inte dricka så det blir lite lugnare. Har precis duschat och ska göra mig i ordning snart. Trött som fan. Körde bil förut också första gången i snö SHIT..duktig är jag allt.

Jag har ångest över vad jag ska göra med mitt liv. Idag har jag haft lite panik över arbetsterapeut tänk om jag inser att det inte heller är vad jag vill. Om jag fick välja skulle jag ha en salong med lite olika saker som naglar, massage och så men frågan är hur länge man skulle tycka det var roligt och framförallt det går inte att tjäna pengar på för konkurensen är alldeles för hög och det är inte speciellt roligt. Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv och det stör mig för jag vill komma igång nu så trött på att bara gå hemma. Arbetsterapeut programmet OM jag nu kommer in börjar i januari så jag har inte mycket tid på mig. Känns mig dessutom tvingad att gå det nu med tanke på vår ekonomiska tillstånd. OM nu inte ricky blir sjukskriven för då blir det hela lite lättare. Jag skulle vilja ha något som jag verkligen brann för och så köra på det. Jag älskar ju matlagningen men är inte mer än okej på det så det är inget jag vill jobba med. Jag älskar barn och skulle kunna tänka mig att jobba med barn men jag vet inte på vilket sätt. Jag vill jobba med människor men inte ta hand om deras hygien eller otäckheter med kroppen. Jag är bra på att lyssna och prata men jag vill inte läsa till socionom. FAN VA JOBBIGT.

Nu jävlar.

Tränat varje dag på min crosstrainer (förutom två då jag inte varit hemma) sedan ja köpte den och jag är nöjd över mig själv. Fick för mig att prova min röda vinterjacka som jag inte kunde knäppa för ett tag sedan..sip den gick upp! Vist lite tajt över magen men den gick på..mycket nöjd. Jag fick hem klänningen också jätte fin men om ja går ner mera i vikt så kan jag inte ha den och mina armar är så stora så de är inte så snyggt att ha om jag inte har något över och då blir inte klänningen snygg..så de blir lite dilemma där då.

I morgon ska jag till Alexandra, skjutsade sara till "ett finns inte på kartanställe" nära hallsberg för hon skulle åka till östersund och hennes pappa jobbar någonstans i närheten där så hon bytte bil där till sin pappas bil. På morgonen i morogn ska jag till en naprapat med maria. Jag har så fruktansvärt ont i min rygg/skuldra. Hoppas att det blir bättre. Tog med mig halva min garderob till alex för ja inte vet vad ja ska ha på mig i morgon och på lördag (om vi ska ut på lördag)...??

Jag älskar Lucas så det gör ont i hjärtat..<3

Still mad!!!


Arg.

Idag är jag förbannad så de kokar upp över öronen. Inget jag ska ta upp i bloggen men jag är arg som fan.

Varit hos tandläkaren idag och lagat ett hål så är bedövad i halva ansiktet men det gick jätte bra så de är inget att klaga över.

Lucas är så snäll han skriker nästan aldrig..han nöjjer sig med att ligga i babygymmet eller i babysittern. Han är ett mönsterbarn helt enkelt..<3 På tal om honom så ska jag gå och byta en kisseblöjja nu :)

//CILLAN

Ny vecka, nya möjligheter.

Nu skäller Polly som en galning IGEN..jag orkar inte detta mera. FAN. Det var inget inatt men nu verkar det som att det börjar igen. Det är som att hon skäller på någon/något kanske ett spöke..eller också har hon känningar av ett anfall..eller så känner hon sig ensam? Jag har ingen aning för vi har varit ute med henne två gånger den närmaste halvtimman. I morgon ska veterinären ringa igen får se vad de säger om henne.

Idag sov jag till 12 :O Ricky tog Lucas så jag fick sova Tack älskling. Vi gick till maria vid tre och fikade på tre olika saker så idag har jag verkligen verkligen inte varit nyttig. Visserligen inte ätit mera mat än lasagne till middag och två mackor nu så hoppas att kalori intaget inte sköt i höjden.

Igår vägde jag 88 så nu har jag 13 kg kvar till 75 och min målvikt. Hur i helvete ska man lyckas med detta :O Jag har kört på crosstrainer varje dag i 30 minuter och gått minst tre promenader i veckan på en timma, men de känns som att jag måste ta i mera. Börja springa ute också men jag har inte riktigt motivationen till detta. Måttet går neråt i alla fall och det är skönt. Minskar i midjemått varje vecka. Armarna och benen står still tyvärr. Jag har gått ner 11 kg sedan förlossningen men mkt av det var ju pga. Lucas också. 13 kg känns lite oövervinnerligt även om de inte är det. Jag sköter mig bra även om ja faller för vissa frestelser då och då. Utan det kommer jag att falla tillbaka till ätstörningarna det vet jag och det vill jag inte. Kanske måste börja springa i alla fall. Vill ju i alla fall minska något kilo per vecka och då är det "bara" 13 veckor. Jag får köra på lika många månader upp som ner och då har jag 6 månader kvar..även om de finns de som påstår att man kan tappa de mycket snabbare och de kan man OM man har hjälp och motivation till 1000 men de har inte jag alltid, bara stundtals. Som när jag kollar på ensam mamma söker och ser hur snygg Emma är. Därför ja köpe en rockabilly klänning idag mer om de nu...

Hittade en SÅ fin klänning på tradera som jag faktiskt köpte..vet inte hur ja ska betala den dock :O men de får ordna sig..har inte köpt mig ett enda plagg sen typ juni och då var det mammakläder..kanske kan vara värd ett plagg även om de blev dyrt?


Polly

Stackars Polly. Natten mellan torsdag och fredag var vi ute med henne tio gånger så hon kissade varje gång. När vi kom in bara skällde hon. Till slut så la sig Ricky hos henne ute i soffan (hon brukar ligga i sängen hos mamma och pappa eller hos mig och ricky). Jag ringde därför till vetrinärerna i går. De skrev då ut medicin till henne åt mig. Lugnande. Tror man att hon ska vara lugn natten mellan fredag och lördag men det blev precis tvärt om. Jag fick ha en skakande halvt död hund här hemma. Jag kunde inte göra någonting åt att hon mådde skit och jag led verkligen med henne. Hon blev trött och kroppen orkade inte med henne MEN hon var lika stressad om inte värre. Tog till 12 idag för det att gå ur kroppen. Hon är fortfarande groggy men helt okej. Får se om det blir någon sömn i natt har varit uppe sen 5 i morse nämligen.

Tänker på att alla säger att man förändras och att livet blir ett kaos när man får barn. En KRIS kallade kuratorn som Ricky gick till ett tag. Jag vet inte om jag kan kalla det kris men vist är det jobbigt även om man får mycket hjälp. Jag måste alltid ha 100 procent koll och så hjälper andra mig med avlastning men ja kan inte släppa honom någonsin ur mina tankar både på gott och på ont. Som om inte Lucas vore nog så mår inte Ricky bra, vi har ingen ekonomi att tala om och livet är extremt osäkert. Polly gör så att vi inte får sova också..JIPPI verkligen JIPPI..

Jag är trött både fysiskt och psykiskt..dessutom trött på att väga så mkt och se ut som jag gör..JA vet att de "bara" är 11 veckor sedan som alla säger..MEN om jag inte varit så jävla klanitg under min graviditet och gått upp närmare 25 kg så hade jag inte behövt kämpa nu. Har kört crosstrainern varje dag utom igår..får se om de blir något idag..så trött så jag vet ifan..

Känns lite tumgt nu med andra ord. Känns också konstigt att inte veta vilka som läser detta..detta har blivit som en dagbok..jag glömmer ofta bort att de är folk som läser den.

Nästa helg ska jag till Alexandra..DÅ ska jag slappna av. DET är jag VÄRD. FAN va roligt vi kommer ha det hoppas jag. Hoppas vädret är med mig så att ja kan åka bil också :)

 


Liite besviken.

Mamma och Pappa åkte till Norge idag för att i morgon åka till Egypten och dahab. Hoppas att de får en underbar resa och att allting går vägen. Lucas måste vara den snällast bebisen som finns. Han bara skrattar och är glad. Skriker bara om de drar ut på maten och ser alltid söt ut. Jo men ja erkänner han är världenssötaste tyvärr alla andra ja fick de finaste barnet ;) Iofs tror jag alla tycker de om sitt eget barn. Idag fick jag höra massa fina kommentarer av Rickys kurator. Hon kunde inte sluta titta på honom och facineras av hur vaken och med han är och vist är han. Ett litet underbarn är vad han är.

Tittar på bonde söker fru och funderar på vad ankatrin och hennes "män" har för problem..något är det..
Ricky sitter ute och spelar wow..KUL! aja han har varit med mig och Lucas hela dagen och varit så snäll så ja ska väll inte klaga. Snar ska vi flytta också :) 1 januari om vi inte får hjälp av socialen tidigare vill säga men ja vet inte om vi kan få lägenheten tidigare i alla fall men det märks.

I morgon ska ja gå långpromenad och titta på filmen gamer. Har kört 30 minuter på crosstrainern varje dag sedan ja köpte den :) Nöjd ;) Om en vecka ska jag till Alexandra också de ska bli mysigt =)

//CILLAN


Otrohet

Vi tittar på en film där två par bor tillsammans. Det är bara de två som inte är ett par som ligger med varandra medan deras respektive ligger och lyssnar på dem. De har satt upp regler för var och hur de ska ha sex. Nu sitter frun till en av den otrogna mannen naken och skriver reklerna i den finaste skrivstilen och textningen jag har sett. Konstigare film får man leta efter. Jag är lustig. Hon som är med i filmen har riktigt fina kvinnliga former, lite mullig och långt fint brunt hår. Jag kan tycka att det är finare än att vara smal, men ändå så strävar jag efter något annat. Alltså något som jag egentligen inte tycker är snyggt?

Lucas ligger och äter mat hos Pappa mysigt :) Mamma är på stan med barnen för de ska få köpa sig vinterskor. Ska gå och sätta på kaffet till mamma nu och så får de kanske bli någon kaka om man kanske orkar baka något?

Känner mig ganska tom av någon anledning.


När DET händer..då ska jag göra det..och de kommer bli så bra så..!

Igår tittade jag på ensam mamma söker och jag som de flesta andra verkligen ÄLSKAR Emmas klädstil. Rocka billy. När jag kommit ner i mina "gamla" kläder igen DÅ ska jag unna mig att köpa mig lite sådana kläder. OM jag nu passar i det. Jag skulle vilja byta stil våga vara lite mera vågad. Man lever bara en gång så jag känner att det är ett stort mål i livet. Dessutom vill jag tatuera mig på halva armen och halva skuldran. De är så snyggt och jag ska göra det när jag hittar något jag vill ha och har pengar till det.

Körde 30 minuter på crosstrainern igår och idag blir det minst 40 minuter och så ska vi gå ut och gå nu efter maten någon timma också. Maten skiter jag mer eller mindre i och äter bara mera grönsaker men samma mat som alla andra antar att jag också inser att det är det bästa för mig. Och förmodligen för de flesta. Sen är frukt godis det får man inte glömma. Man ska inte lita på livsmedelsverket med tanke på att de högsta hönsen har aktier i läkemedelsindustin, man vill alltså att folk ska vara sjuka för att de ska tjäna pengar på oss..OM detta är sant så är det helt sjukt och jag skulle inte bli förvånad. (Tandläkare kanske också lurar oss med flour och annat för att vi bara ska ha skapliga tänder så vi måste besöka dem så de tjänar pengar på oss) LÄSKIGT.
Visserligen bara konspirationsteorier.


Snott på allas hemsida.


//CILLAN


Sluta

Känslig för allting känns det som. Allra helst skulle jag låsa in mig i en fin välstädad lägenhet ensam med Lucas och bara få vara ifred från allt och alla en period. Det känns tungt nu..det går segt och allting går verkligen inte som planerat. De låter värre än vad det är men ja vantrivs just nu de gör jag. Katrineholm i helgen blev det i alla fall och det var trevligt. Roligt att träffa anna igen och barnen. Undra varför tvillingar verkar vara så mycket mera högljydda eller är det så? Har en teori om att det beror på att man vill ha uppmärksamhet och man måste tävla om den hela tiden.

I veckan händer inte så mycket vad jag vet. Mamma och Pappa åker till Norge på onsdag och vidare till Egypten på torsdag så det blir en vecka själva hemma och hoppas att det går bättre än förväntat.

Everybode hurts some times....men varför ska man känna så hela tiden?

Jävla inlägg..

Hade skrivit ett långt inlägg och glömde spara så ja skiter i det nu..är i alla fall jätte nöjd med min nya crosstrainer :)  Blev tyvärr inget katrineholm idag för att stackars Leo är sjuk..:( Får se om vi kan åka i morgon eller inte..men de får vi se.. :)

Crosstrainer

I morgon ska mamma och jag åka till Motala och köpa mig en crosstrainer. Jag är så lycklig. Och jag blir så arg på alla avundsjuka sura jävlar. :) Jag ska inte träna på gymet utan ja har bestämt mig för att detta kommer passa mig bättre. Jag kan inte sitta still på kvällarna och får panik över det vilket kommer vara perfekt för mig med en crosstrainer. Har använt det i tre år på gym så nog vet jag att jag tycker om dem. ÅHH VA GLAD JAG ÄR!!! Kännde att jag lika gärna kan betala av den till mamma som att betala av till ett gym som man går på i några månader och sedan ångrar sig..Sitter och ler nu..
Mamma har sina fötter i fotbadet och det vibrerar i hela golvet..den är gammal men den funkar mycket bra. Har lovat att fixa hennes naglar. Hon ska till Egypten om en vecka är så glad för att hon ska få komma iväg lite:)

Nu blir det bonde söker fru...=)


En riktig glad Lucas som fick sitta i Fridas knä Så glad hon kom och hälsade på mig. Inte många som gjort det..:/ Man vet vilka som VERKLIGEN bryr sig! :)


Rotmos

Allting gick jätte bra idag hos läkaren. Han var en fin pojke :) Passade även på att kissa ner sin mamma..=) Läkaren tyckte visserligen att det var bra. Skulle åkt till lkpg idag men jag orkar inte det så det får bli i morgon istället. Har även lovat barnen att ta med dem till simhallen någon dag så de får väll bli på torsdag och så blir det katrineholm på fredag tror jag.

Mamma lagar rotmos och ikväll ska jag laga tre rätters ;) De ska bli gott..funderar på att fixa tigerräkor på något roligt sätt med någon god sötsur sås till..och så den där pajen som ricky jämt tjatar om. Fetaostpaj..huvudrätt och efterrätt har jag inte hunnit fundera ut ännu men de blir säkert något gott.

Blir gymmet ikväll sen också..har träningsvärk i magen och benen så jag tänkte bättre på det..:) Nu är Lucas trött och blir vyshad av pappa. (förlåt mig för mina felstavningar) Jag har blivit så dålig på att skriva och på att uttrycka mig..attans..hur ska det gå om jag ska plugga till arbetsterapeut..

Har lite roliga helger framförmig i alla fall.




Städdag

Har hjälp mamma att städa hela dagen idag. Dagen har tickat på fort och har inte ens varit ute och gått idag. Illa men då är det. I morgon ska vi till läkaren för 2 månaderskontroll och så ska vi till lkpg för att hämta vår tv och köpa tapeter till mamma. I helgen kanske jag åker till Anna i katrineholm för att få komma iväg lite. Helgen efter det blir det nog Alexandra och helgen efter det så kanske vi ska ha lite fest hemma hos Therran. De låter som tre bra helger tycker jag. En månad kvar till man får veta om man kommer in på utbildningen också OM jag inte kommer in blir de rena katastofen ekonomiskt men de får nog ordna sig i alla fall.

Mamma sa förut idag "vilken bra mamma du är" och jag känner mig faktiskt som en riktigt bra mamma. Jag kommer att bli den bästa mamman, en sådan mamma som jag ville ha när ja var liten (visserligen hade jag den bästa mamman men ändå:P ) jag kan ju lossas annat.

Lucas är lite orolig och vill inte sova. Han har i alla fall badat idag:) Så han ska vara fin i morgon när han ska till läkaren. Hoppas allt är som det ska.

Har som vanligt panik över vikten och att jag vill ner ner ner ner ner...fan..varför är jag inte snäll mot mig själv??
//CILLAN


RSS 2.0