9 timmar

Igår åt Lucas klockan 7..sedan satt han hos mig tills ja gick ohc  la mig halv tio. Jag matade han klockan fyra i natt. kan ni fatta? 2 månader och såå många timmar;) Han är ett mönsterbarn!
Igår var Frida här och det var trevligt. Vi gjorde inte så mycket, finns inte så myckte att göra. Men jag lyckades nog prata på bra så vi kunde underhålla varandra i alla fall några timmar;) Vi var ute och gick så jag visade var vi skulle flytta också. Hon tyckte de var fint och ja bara längtar! Det är förbannat äckligt här. Listerna sitter inte som de ska, de fattas tapeter, toaletten och badrummet är äckligt, golvet lossnar..behöver jag fortsätta???

STACKARS MAMMA..förresten så kommer hon hem idag <3 Saknar henne..

Ricky och jag var ute och gick förut och så ikväll ska vi gå till gymet;) Ja ska se om ja kan fixa bildbevis..beror på hur mkt folk som är där..känns lite töntigt att ta bild om de är mycket folk..Måtten har inte förändrats sådär specielt mycket från förra veckan. Någon centimeter åt fel håll men hoppas jag helt enkelt mätte fel. Jag är ute och går varje dag och ja har tränat 3-4 gånger dessa veckor så jag hoppas på lite bättre resultat framöver när kroppen börjar vänja sig vid vanlig mat och mera träning. Funderar på att ut och springa ikväll också..men de får vi se. Jag vill springa när det är mörkt i så fall med tanke på att jag inte vill att något ska se mig än..känner mig inte så fit så ja kan springa när folk ser på^^ ILLA!

Nu ska jag laga mat..bäst att passa på när Lucas sover så gott i vagnen..<3

Skulle vilja ha tillbaka den här kroppen..varför var jag inte nöjd då??


Skrattar sist skrattar bäst

Känns som att någon skrattar mig rakt i ansiktet..Ja som så gärna hade velat gå på någon halloween fest. Men då har ingen av mina vänner tid eller lust..eller ja några kunde men hur kul är det att ha en fest på 5 pers? Ne inte så roligt^^  Så ja ska tjura i helgen..som fan..iofs kommer frida i morgon och de ska bli roligt:) Hemma utan mamma i helgen också..Ricky tog Lucas inatt så nu sover han. Ingen idé att väcka honom heller med tanke på att då kommer han vara sur. Måste handla hem sallad och grejjer sen men de gör ja i eftermiddag då ricky är vaken så vi kan gå på en lång promenad också. <3 Nu ligger han i vagenen och vill inte sova. Han vill vara vaken, men jag vill att han ska sova. Ingen bra kombination. Ja har i alla fall hunnit lite idag, dammsuga, ta ur disken ut diskmaskinen, tvättat en tvätt och ätit frukost.

Nu ska ja ta ur tvätten ur tvättmaskinen..:)



Tröttsamt

Idag har jag bakat två olika kakor, de blev inte som ja tänkt mig men de blev okej i alla fall. Fick hjälp av William och Alexander. De var mysigt:)

Mamma är i katrineholm så Ricky, Lucas och jag är hemma själva.

Känner mig lite nere, antar de hör till mamma rollen att pendla mellan att allting är toppen till att de är jobbigt.

Huvudvärk antar de beror på att ja äter kolhydrater igen..i morgon ska ja till gymmet igen..var där en stund i går också. Så fem dagar av åtta känns helt okej.. :)

Som vanligt

Jag ger upp. Som vanligt. Har kört denna diet i två veckor + 2 dagar. Jag vet att jag sa att jag skulle köra till jul och jag vet att ja brukar ge upp och att ja sa att ja inte skulle göra det denna gång. MEN med tanke på att har gått ner i vikt men ÄNDÅ mår skit dåligt av detta så var det en väckarklocka. Jag orkar inte äta så ensidigt som ja får göra eftersom jag inte tycker om ostar, oliver, grädde m.m Det blir bara sallad sallad sallad..så jag får inte i mig tillräckligt mycket fett vilket resulterar i att jag inte mår bra. Så ni som inte trodde på mig, ni hade rätt..

Istället^^ så ska ja gå på gymmet tre gånger i veckan (vilket jag redan börjat med) och ska dessutom ut och jogga minst två gånger i veckan. Jag har aldrig ätit speciellt dåligt så ja ska äta som vanligt...sen har jag fått lite annan syn på mat och då bland annat frukt som faktisk inte alls är så nyttigt som folk säger. Livsmedelsverket ska man inte lyssna på..orkar inte dra upp varför men de är ganska självklart eftersom att de också lever på att vi är sjuka..moore about that if you read a little^^

Ullared i går var TOPPEN..ja vill dit igen och igen och igen och igen. Dock har man inte råd med det. Jag handlade för nästan 5000^^ som vanligt^^ men ja fick med mig mycket fint hem också. Jag ska göra så fint i vår nya lägenhet sen :)

Allt är bra annars i alla fall :)





//cillan


'Mått

Från dag 1. Två veckor.

Armar: – 0
Bröst: - 2
Midja – 5
Navel: - 13
Höfter – 1
lår: - 1.5
Rumpa: - 1
vader + 0.5

Vikt - 3.4

Bara att kämpa på..MYCKET att ta igen till målet men det har gått 2 veckor och 13 cm runt magen känns helt okej!

Trött

Trött. Ledsen och lite orkeslös..känner att denna "diet" inte fungerar utan hindrar mig. MEN ja ska kämpa på kanske de vänder. Ska mäta mig i morgon söndag så får vi se om man hittar något possitivt i alla fall.

Dagens mat var i alla fall :
Frukost: Bacon + ägg och ett lchf bröd som jag gjorde igår. (skalade sesamkärnor 2 dl, 2 dl ost + 1 msk fiberhusk + 2 ägg) 10 minuter in i ugnen 225 grader. MYCKET GOTT
Middag: 2 pannbiffar färdigköpa felix..brocoli och blomkål + lite sallad och gurka..
Kvällsmat inte gjort än men ja tror de får bli lövbiff + bea sås och så avokado med räkröra om mamma köper räkor.

Jag har varit ute och gått 40 minuter.
Tränat motion på gymmet 30 minuter
gymmat typ 30 minuter

Lucas växer så de knakar..bild i morgon :)


TRÄNING

Idag har jag varit nere på hälsohuset och bundit upp mig på ett år. IGEN. Gjorde "misstaget" som ja aldrig mera skulle göra. Ett år är lång tid men de blir så dyrt annars..Så de blir nog bra. Var där med Emma. Så nu är det bara att köra igång och träna på 3-4 gånger i veckan. Ska inte köra ihjäl mig nu bara för att ja har börjat för då tröttnar man.

Dagens mat:
Frukost: Ägg och bacon
Middag: Kålpudding
Kvällsmat: Kyckling, vitkål och blomkål
Mellis: En avokade med keso

I morgon ska vi in till Motala med Ricky och sen i helgen kanske de blir katrineholm?? men de vet ja inte alls..får se vad ja känner för..


Efterkontroll

Var på efterkontroll idag. Det gick jätte bra och allt var bra vilket är jätte skönt. =)
10 kg kvar till vikten jag vägde när jag vägde in mig känns ändå okej. Ja kommer fixa detta. Bestälde sötningsmedel och mandelmjöl idag från lchf butiken.

Känner dock att livet inte är riktigt lika roligt utan mat, men ja hoppas att jag kan komma över det och inse att de finns annat i livet än mat mat och mat. Jag vill kunna ha de kläder jag vill, ja vill vara nöjd med mig själv och känna att jag orkar och vill göra allt som ja faktiskt vill göra.

Grattis till William idag som fyller 7 år. Och grattis till Therese som fyller 24. Grattis till Therran som fyllde i måndags 20. Saknar Therran..men hon kanske ska ha en halloween fest som ja ser fram emot om de blir av och om några har tid. Skulle vara himla roligt faktiskt! Älskar att klä ut mig så.. =)

Dagens mat:
Frukost: En avokado
Mellis: Ett paket bacon + två ägg.
Middag: Stekt kyckling och sallad + beasås
Fika: Grädde + citron + ägg + några få hallon = in i frysen Ganska okej även om man saknar florsockret som ska vara i..
Kvällsmat: Tacopaj (mums) Familjen A skulle äta lasange hos William så ja ville också lyxa till de lite..




5 cm!!

Ska uppdatera er med exakta mått men 5 cm runt midjan!! PÅ EN VECKA.
Jag är lycklig. Hoppas de fortsätter ett liet tag till och visa resultat. Behöver dock inte visa 5 cm varje vecka men bara jag ser att de går nedåt.

Festen hos Therese igår var trevlig men ja var så trött vid 12 så ja trodde jag skulle somna. Inte så konstigt kansek med tanke på att ja aldrig sover mer än 3 timmar i streck innan lillen ska äta. Det var super mysigt att umgås med Frida också..saknat dig en jädra massa!! <3

Nu sitter han i mitt knä och kikar. Nybadad, nybajsad, nykissad och ny kräkts han mår bra nu ;)

Han e förkyld också..blää..

Maten igår blev:
Frukost : Avokado med skagenröran som var kvar.
Middag: Vitkål och kyckling (gjord av brandon hos frida:) )
Kvällsmat: plocksallad hos Therese MYCKET gott. Skinka, sallad, gurka, tomat, road irland och tzatsiki, kyckling + ost..

Idag:
Frukost: 4 bacon skivor + ett ägg
Middag: mamma hade gjort kasslergratäng på ost kassler och grädde + sallad
Kvällsmat ska bli djärpan (vet inte hur de stavas) och beasås + sallad

De går bra nu ;=)

5 dagar med Lchf nu och ja har inget sötsug och ja är typ ALDRIG hungrig fast ja inte äter så mycket. Jag är så nöjd med detta, känns inte som en diet utan mera en livstil :)

Frukost: Ett halvt paket bacon falig korv keso och ett ägg + mjölk


Middag: Köttsoppa på burk Felix


Kvällsmat
:
Förrätt: Avokado med hemmagjod skagenröra.
Huvudrätt: Lövbiff + sallad på isberg, tomat och gurka + beanaisesås.
Efterrätt: En deciliter frysta hallon osockrade (men OJ va sött de var!! )
 
TYVÄRR INGEN BILD..^^

Skagenröra: Cream fraice, majonäs, färsk dill, färska räkor, rödlök och lite salt.
MYCKET GOTT..NJÖT verkligen av detta:) Ta ingredienserna efter tycke och smak ;)

Motala med barnen och maria idag för att köpa skor till barnen och för att köpa present till Williams födelsedag på måndag.



I morgon ska jag åka till Norrköping och sova hos Frida..så glad ska bli såå roiligt. Så ska vi på Therese fest :) Ska faktiskt dricka lite vin och KANSKE lite sprit, men ja får se hur mkt de blir. Ska verkligen inte överdriva..har inte druckigt på ett år och med tanke på min diet också så..

//Cillan

De går bra nu :) 3 kg




Lilla älsklingen är mera vaken och han börjar bli stor nu..<3

Dagens mat:
Frukost: Kesa och avokado + ett glas röd mjölk
Middag: Tacopaj

Recept: Smörj botten av en pajform med cream fraice 200 gram. Stek 500 gram köttfärs och en lök. Häll på en burk krossade tomater och en påse tacokryddor (helst göra egen tacokryddmix men vafan) ha gärna i lite vitlök också. Häll på detta i formen och så på med gratängost. In i ugnen på 225 grader i 15 minuter..Förbannat gott..
Kvällsmat: Kokad blomkål + ett halvt paket bacon till det ett glas röd mjölk.

Ingen motion idag, still ill..^^ 

3 kg ner..tror dock de beror på att vätskan inte binds nu när man inte äter kolhydrater.

Ps: INGET SÖTSUG !!! := )

TIPS

För er som vill köra på Lchf. Grundsaken att komma ihåg att man ska äta saker som inte innehåller mer är 5 gram kolhydrater/100 gram. Om man är sötsugen så vispa grädde och blanda i kakao + lite kokos.

Nötter är svårt att hitta men idag hittade vi paranötter som innehöll 5 gram kolhydrater/100 gram samt sötmandlar utan skal :)

Fläsksvål går ju också bra om man tycker om det.. :)

De viktigaste att komma ihåg...SNÅLA INTE MED FETTET...!!!

:) Motionera mottligt i början med snabba promenader..och vardagsmotionera...

NU KÖR VI!!!

Trött

Har varit på ikea hela dagen idag. Körde maria och mattias och så satt jag mest och väntade. JÄTTE TRÖTT och mår inte alls fysiskt bra. Känner mig febrig, ont i halsen också..BLÄ..

I helgen har Therse fest. Ska bli så roligt att träffa henne och frida:D Har saknat dem massvis!!! Ska åka hem till Frida innan och efter också..:) Längtar!! <3

Idag har maten bestått av:
Frukost: 2 ägg och ett paket bacon.
Middag: Kebabsallad
Kvällsmat: En lax filé med lite cream bonchor vitlök. Ingen aning om hur de stavas^
Till mellis så tog vid lite paranötter och hmm vad heter de nu då..mandlar utan skal..
Köpte fläsksvål också..men usch va äckligt...men noll gram kolhydrater!!

Dagens träning blev alltså noll men om ja är frisk i morogn så blir de promenad:)

Hoppas ja frisknar till nu bara!!!

Okej LOVAR att de kommer bilder på Lucas och på maten i morgon!!


//Cillan

Uppdatering

Frukost: Ett halv paket bacon + två kokta ägg.

Middag: Kräftsoppa

Kvällsmat: Lasange på aubergineplattor.

Recept:
Kräftsoppa lchf: (en person) Värm upp ett halv paket kräftost tillsammans med en deciliter grekisk yoghurt. Späd ut med grädde efter behag och häll på kräftskjärtar med lite spad. Låt koka.

Lasange:
Riv augergine med en osthyvel eller skär i tunna skivor (plattor) Lägg plattorna på en handduk med lite salt på. Låt ligga 10 minuter. Stek sedan auberginerna med olja tills de fått lite färg.
Stek köttfärs med lök och vitlök. Häll på krossade tomater och grädde. Låt koka. Krydda med pizzakrydda (oregano och basilika). Lägg sedan ett lager med aubergine plattor och så varva med såsen.
Lägg skivade tomater på och så riven ost längst upp :)

Tänkte tagit bild på maten men glömde det..(a) får bli i morgon :)

Tyvärr håller jag på att bli sjuk också..:( Känner mig febrig, ont i halsen m.m Hoppas jag klarar mig...
Dagens motion blev 40 minuters promenad.


Lchf

Börjar med Lchf nu med start ikväll. Kvällsmaten blev starten. Ska uppdatera mina få läsare med vad jag äter hur mycket ja tappar i vikt/cm och träningstips.. :)

Har 15 -20 kg att gå ner och ska minska cm till hur jag var innan jag blev gravid.
Ska köra fram till jul först och främst

NU KÖR VI!!

Så wish me luck ;)

//Cillan

Maria

Idag gick ja upp sent. Var så jävla trött. Efter det så slängde vi i oss frukost och gick ut och gick en lång promenad med Lucas. Han sov så gott så :) När jag sedan lagade mat idag så låg han på babygymmet och så somnade han där efter ett tag så ja la han i vagnen :)

Mamma är inte hemma är i katrineholm så vi är ensamna men vi ska gå till Maria ikväll och äta kvällsmat. mysigt:) Ska skjutsa mattias att handla nu!

KRAM

Trött

Idag har jag varit lite seg och trött. På ganska dåligt humör också. Kännt mig allmänt deppig..inte bra. Lucas vill inte sova så man får aldrig slappna av. Någon måste alltid hålla på med honom. Han vill inte sova i vagnen heller. Förstår inte detta. Hoppas att det inte är något fel??? Ja menar, han borde vara JÄTTE trött men de verkar inte som han är det..hmm aja ska prata med bvc sköterskan på måndag så får vi se..



// cillan

Arbetsterapeut

Jag ska söka till arbetsterapeut på distans. Förstår inte varför jag inte funderat på det tidigare...
Känns som att allt kommer att lösa sig nu... :)

Hoppas bara ja kommer in...


Trött

Jag är så trött hela tiden. Trots att jag får jätte mycket hjälp av alla med Lucas så är min kropp helt slut. Han sover bra på natten och är en perfekt liten kille. Men att vakna var treje timma tar på krafterna mer än vad man tror. Att ständigt vara orolig att något ska hända min lilla skatt tär på krafterna massor. Jobbigt.

har varit nere på firman och köpt mera färg idag också så vi ska fortsätta måla rummet. (bild kommer när de är klart) Det blir lila väggar och vita dörrar. Ville ha svarta dörrar men de blev för mörkt. För de som inte vet så talar jag om förådet som ricky ska ha sin dator våran tv och en soffa i.  :)

TRÖTTTT men nu ska ja gå och måla..Bye bye..

<3













RSS 2.0